Grafmonumenten Andelst

Meijer natuursteen

Uw partner voor een uniek grafmonument in Andelst

Al sinds 1886 is Meijer Natuursteen actief in het ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten in Andelst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze toonzaal. Hier staan diverse grafmonumenten, gedenkstenen en urnmonumenten opgesteld ter inspiratie. Wij vervaardigen elke grafsteen volgens vakmanschap en met kwalitatief hoogstaand resultaat. Plan een afspraak met ons in, zodat u ons deelgenoot kunt maken van uw wensen aangaande de te ontwikkelen gedenksteen. Wij zorgen graag voor een persoonlijk, uniek en tijdloos design voor het graf in Andelst.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de diversiteit in grafstenen in Andelst

Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden in grafzerken. Er is van alles mogelijk qua materiaal, design en formaat. Denk aan een modern urnmonument van marmer, een klassieke grafsteen van graniet, een ruw, natuurlijk grafmonument van cortenstaal en/of hout of een strak gedenksteen van RVS en/of glas. Laat u alvast inspireren op deze website door enkele voorbeelden van grafzerken en kindergrafstenen. Zijn er eerder al ideeën over het design achtergelaten door de overledene? Of heeft u zelf specifieke wensen? Geef ze aan ons door, zodat wij ze kunnen vertalen in de gewenste grafsteen, het urnmonument of het kindergrafje. Wij plaatsen graag precies dat grafmonument in Andelst dat u wenst.

Schakel ons in voor de realisatie van de grafzerk

In de meer dan 100 jaar dat wij grafmonumenten vervaardigen, hebben wij onze persoonlijke aanpak nooit gewijzigd. Onze werkwijze starten we altijd met een persoonlijk gesprek. Hierin kunt u uw wensen voor de (baby of kinder) gedenksteen met ons bespreken. Zo komen we tot een uniek en bijzonder design, dat perfect bij de overledene en de nabestaanden past. Het gekozen design ontwerpen en vervaardigen we tot enkele maanden verder uit, zodat precies de gewenste gedenksteen ontstaat. Alle stappen in dit proces volbrengen we compleet eigenhandig. Ook het schoonmaken en onderhouden van de grafzerk in Andelst verzorgen wij. En we komen langs voor een eventuele grafsteenrestauratie. Wij bieden immers 30 jaar garantie op al onze grafzerken.

Wij staan voor u klaar

Plan vanuit Andelst een afspraak met ons in

Mogen wij een modern, klassiek, strak, ruw of natuurlijk grafmonument voor in Andelst ontwerpen en creëren? Kiest u voor graniet, hout, glas, marmer, RVS of cortenstaal als materiaal? Deel met ons uw wensen voor het grafmonument. Dan vertalen wij deze tot een bijzonder, persoonlijk en uniek design. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Dan zorgen wij ervoor dat er straks in Andelst een mooie grafsteen, een tijdloos kindergrafmonument of een liefdevolle baby gedenksteen staat.

 

Lees meer over onze werkwijze