Een grafzerk laten maken in regio Ede

 

Een grafzerk laten maken in regio Ede

Meijer Natuursteen uit Oosterbeek is dé specialist die u nodig heeft wanneer u een grafzerk wilt laten plaatsen in Ede of regio. Wij ontwerpen, maken, plaatsen en onderhouden grafmonumenten en -zerken en doen dat al meer dan honderd jaar. Door samen met u een prachtig ontwerp te maken, geven we uw overleden dierbare de grafsteen en de grafzerk die hij of zij verdient.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Wat voor grafzerk wilt u laten plaatsen in Ede?

Op het gebied van grafzerken en -monumenten zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen we een zerk realiseren voor een overleden kindje, met bijpassende kindergrafsteen. Ook is het mogelijk om een grafzerk met glas te laten maken en daar een glazen grafmonument bij uit te kiezen. We nodigen u graag uit in onze toonzaal nabij Ede om inspiratie op te doen voor de grafzerk voor uw overleden dierbare. Hier ziet u een greep van onze mogelijkheden.

Laat uw grafzerk en -steen door ons onderhouden

Heeft u bij ons in Oosterbeek, nabij Ede, een grafzerk en -steen gekocht? Dan onderhouden we deze ook graag voor u. We maken uw grafsteen schoon en doen dit met de juiste aandacht, zorg en vakkundigheid. Zo blijft de gedenkplaats van uw overleden dierbare mooi intact. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via 026 333 79 94 of info@meijer-natuursteen.nl.