Een grafzerk laten maken in regio Ede

 

Voorbeelden van grafstenen in regio Ede

Wilt u een passende grafsteen uitzoeken voor uw overleden dierbare en bent u daarom op zoek naar voorbeelden van grafstenen in de buurt van Ede? Breng dan gerust een bezoek aan onze toonzaal in Oosterbeek. Bij Meijer Natuursteen kiest u uit een ruim aanbod aan grafstenen of laat u een grafsteen op maat maken. We hebben inmiddels meer dan honderd jaar ervaring waardoor u bij ons rekent op vakmanschap en service. De grafmonumenten die wij vervaardigen komen standaard met een garantie van 30 jaar. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt als u ons inschakelt.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Besteed ook het onderhoud van de grafsteen aan ons uit

Het schoonmaken van de ruwe grafsteen in Ede of regio kunt u natuurlijk zelf doen, maar dan heeft u wel enige kennis van het materiaal, zoals van natuursteen, nodig. Wanneer u de grafsteen in goede staat wilt behouden, raden we u aan om het onderhoud uit te besteden. Schakel gerust onze specialisten hiervoor in. Kiest u ervoor uw gedenksteen door ons te laten ontwerpen, dan verzorgen wij automatisch het onderhoud van uw grafzerk. Wij bieden u bovendien altijd een garantie van 30 jaar. Wanneer u een van onze natuurlijke grafstenen bestelt voor een graf in Ede, kunt u erop rekenen dat wij de schoonmaak en het onderhoud geregeld uitvoeren. Ook wanneer u een grafrestauratie wenst, kunt u ons hiervoor inzetten. Dit doen wij met veel aandacht en zorgvuldigheid. Vertel ons vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen.

Interesse in onze natuurlijke grafstenen in regio Ede?

Wanneer u op zoek bent naar een passende grafsteen voor uw overleden dierbare en natuurlijke en ruwe grafstenen uw voorkeur hebben, laat deze dan ontwerpen en vervaardigen door Meijer Natuursteen uit Oosterbeek, nabij Ede. Wij hebben namelijk al meer dan honderd jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van allerlei soorten grafmonumenten. Niet alleen voor een natuurlijke en ruwe grafsteen schakelt u ons bedrijf vlak bij Ede in, maar ook voor grafstenen van bijvoorbeeld marmer, graniet, hout, glas, rvs en cortenstaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en uw wensen staan te allen tijde centraal. Neem een kijkje in onze toonzaal nabij Ede en doe inspiratie op voor de grafsteen voor uw overleden dierbare; ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar natuursteen of ander materiaal. Kies gerust uit onze bestaande ontwerpen of laat ons een unieke gedenksteen ontwerpen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? We bieden u graag ondersteuning. Laat ons weten wat voor grafstenen u in gedachten heeft, zodat we uw gewenste natuurlijke, ruwe grafsteen voor u kunnen ontwerpen vanuit onze vestiging nabij Ede.

Wij staan voor u klaar

Benader ons voor een afspraak

Heeft u interesse in een van de natuurlijke grafstenen uit onze toonzaal nabij Ede? Of zoekt u een meer ruwe grafzerk? Bel ons dan gerust voor een afspraak. Wij ondersteunen u graag bij het maken van een keuze. Bel naar 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij van Meijer Natuursteen uit Oosterbeek, nabij Ede, komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor natuurlijke grafstenen te bespreken. Uiteraard bent ik ook van harte welkom in onze toonzaal vlak bij Ede om een ruwe grafsteen uit te kiezen.