Onderhoud grafsteen

Meijer natuursteen

Onderhoud en restauratie van een grafsteen

Wenst u vakkundig onderhoud aan een grafsteen of een restauratie van grafsteenmonumenten? Laat uw grafsteenrestauratie verrichten door Meijer Natuursteen. Al ruim 100 jaar hebben wij ervaring mogen opdoen in het ontwerpen en realiseren van de meest unieke en prachtige grafmonumenten. Een grafsteenrestauratie brengt wederom emoties met zich mee. Dat is iets waar wij ons erg bewust van zijn. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de juiste materialen voor het onderhoud van een grafsteen. Gedurende de rondleiding door onze toonzaal bieden wij u veel inspiratie. Kiest u voor een van onze grafmonumenten uit de toonzaal voor de restauratie? Of wilt u liever een eigen idee aandragen? Alles is mogelijk. Geef ons kennis van uw wensen, zodat wij de grafsteenrestauratie volledig naar wens kunnen verzorgen.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Een volledige service voor onderhoud aan een grafsteen

Indien u ons een grafrestauratie laat verrichten, heeft u de keuze uit diverse materialen. Met al deze materialen creëert u een geheel uniek graf. U heeft de keuze uit hout, graniet, marmer, RVS, glas, cortenstaal en natuurlijk/ruw materiaal. Alle materialen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gedurende de restauratie eenvoudig te combineren aan grafmonumenten. Wat dacht u van een graf met natuurlijk/ruw materiaal? U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een gedenksteen van glas te ontwerpen. Door het toevoegen van cortenstaal als decoratie krijgt het graf een prachtige, unieke uitstraling. Welk materiaal kiest u voor de grafrestauratie?

Behoud hoogwaardige kwaliteit dankzij onderhoud aan een grafsteen

Meijer Natuursteen staat al ruim 100 jaar voor de beste kwaliteit bij de restauratie van grafmonumenten. Indien u voor een grafsteenrestauratie voor ons kiest, verrichten wij al het nodige werk geheel zelfstandig. Wij besteden veel zorg en aandacht aan de uitwerking van uw gekozen materialen. Ons doel is dat u uitermate tevreden bent met het resultaat. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het schoonmaken en onderhouden van grafstenen? Wanneer u voor onze grafrestauratie kiest, kunnen wij het graf blijvend schoonmaken en onderhouden. Zo zorgen we ervoor dat de grafsteen haar optimale staat behoudt door regelmatig onderhoud. Bij ons krijgt u tevens 30 jaar garantie op de restauratie van grafmonumenten.

Wij staan voor u klaar

Schakel ons in voor de grafsteenrestauratie

Wenst u meer te weten over de materialen die wij gebruiken gedurende het restaureren van het graf? Wilt u ons inzetten voor een grafrestauratie? Neem contact met ons op via 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Uw gewenste grafrestauratie ligt bij ons in goede handen.

 

Lees meer over onze werkwijze