Grafmonumenten Renkum

Meijer natuursteen

Voor een unieke gedenksteen in Renkum

Meijer Natuursteen is al sinds 1886 ervaren in het ontwerpen en plaatsen van unieke grafmonumenten voor in Renkum. Hiervoor staat bij ons kwaliteit en vakmanschap voorop. Wij weten hoe lastig en emotioneel beladen het uitkiezen van gedenkstenen kan zijn. Laat ons u daarom helpen bij het selecteren van een design. In onze ruime toonzaal kunt u vrijblijvend inspiratie opdoen. Naar aanleiding van uw voorkeuren en wensen in soorten grafmonumenten en urnmonumenten, ontwerpen wij graag een unieke, persoonlijke grafsteen. Maak een afspraak met ons, dan zorgen wij ervoor dat er straks een bijzondere grafsteen in Renkum staat.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de diversiteit in grafmonumenten in Renkum

Heeft u al nagedacht over het design van de grafzerk? Of heeft de overledene specifieke wensen achtergelaten? Er is van alles mogelijk tegenwoordig. Een klassiek urnmonument van marmer. Een moderne grafsteen van graniet. Een ruwe gedenksteen van hout. Een natuurlijke variant van cortenstaal. Of een strak grafmonument van glas en/of RVS. Laat ons uw wensen weten in materiaal en design, zodat wij deze kunnen koppelen aan onze mogelijkheden. Alles is mogelijk. Van bescheiden kindergrafjes tot imposante grafzerken. Bekijk alvast wat voorbeelden van onder andere urnmonumenten, kindergrafstenen en dubbele grafstenen op deze website. Of u nou voor een bestaand ontwerp gaat of uw eigen ideeën heeft, wij vertalen uw wensen graag in een uniek grafmonument voor in Renkum.

Laat ons uw gewenste grafsteen realiseren

Al meer dan 100 jaar realiseren wij allerhande grafmonumenten. Wat onze aanpak kenmerkt is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Deel eerst met ons uw wensen voor de (baby of kinder) gedenksteen. Dan ontwikkelen we vervolgens samen een passend design. Inspiratie hiervoor kunt u vrijblijvend opdoen in onze toonzaal. Hebben we een uiteindelijk idee geselecteerd? Dan zijn we tot enkele maanden bezig met het ontwerpen en creëren van de gedenksteen. Prettig om te weten is dat wij alle benodigde werkzaamheden eigenhandig uitvoeren. Ook het schoonmaken, onderhouden en het verrichten van een grafsteenrestauratie in Renkum. Wij geven 30 jaar garantie op al onze grafzerken.

Wij staan voor u klaar

Maak vanuit Renkum een afspraak met ons

Wilt u ons inschakelen voor het ontwerpen en vervaardigen van een een graf voor in Renkum? Laat ons weten of dat grafmonument van marmer, graniet, glas, hout, RVS of cortenstaal gemaakt moet worden. Samen komen we al snel tot een mooi klassiek, modern, natuurlijk of ruw design. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. De realisatie van uw gewenste baby gedenksteen, kindergrafmonument, unieke grafzerk of bijzonder grafmonument voor in Renkum, ligt bij ons in de juiste handen.

 

Lees meer over onze werkwijze