Wat kost een grafsteen

Meijer natuursteen

Al onze grafstenen tegen eerlijke prijzen

Wat kost een grafsteen? Bij Meijer Natuursteen kunnen de prijzen voor een grafsteen variëren. Dit heeft alles te maken met wat voor materiaal u kiest en op welke schaal het ontwerp wordt uitgevoerd. Al onze grafstenen worden vervaardigd tegen vooraf besproken prijzen, zodat u altijd goed zicht heeft op de kosten. Zo beschikt u over een mooi grafmonument voor een overleden dierbare zoals u die had gewenst.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

  • Meijer Natuursteen maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze cookieverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een op maat gemaakte grafsteen?

Allereerst is het belangrijk, voor het bepalen van de prijzen voor grafstenen, om zicht te hebben op de materialen die we gaan gebruiken. Daarvoor heeft u de keuze uit graniet, marmer, RVS, cortenstaal, glas en hout. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om meerdere materialen met elkaar te combineren. Wanneer uw keuze bij ons bekend is, is het vervolgens belangrijk om een ontwerp te maken, wat tevens invloed heeft op de kosten van de grafsteen. Hierin kunt u bijzondere, unieke elementen verwerken om uw overleden naaste te herdenken. Op basis van onze persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat u zult beschikken over een welgevormde herdenkplaats.

Een volledige dienstverlening bij de prijzen van een grafsteen

Als u bij ons kijkt naar wat de kosten voor een grafsteen zijn, is het belangrijk om in gedachten te houden dat wij veel meer doen dan enkel het ontwerp en de plaatsing. Zo kunt u bij de prijzen van de grafstenen ook rekenen op andere diensten, zoals de schoonmaak en het onderhoud van de grafsteen. Ook bij het restaureren van grafstenen is iets waar Meijer Natuursteen kan zorgen voor een keurig eindresultaat. Dit gebeurt dan ook allemaal in eigen huis. In al onze prijzen voor grafstenen zit ook nog eens 30 jaar garantie inbegrepen.

Wij staan voor u klaar

Ontvang een duidelijk overzicht van wat uw grafsteen uiteindelijk kost

Wij willen vooral dat u altijd goed op de hoogte bent van de kosten van een grafsteen. In deze moeilijkere periode willen wij met onze persoonlijke service dit proces zo vlot mogelijk laten verlopen. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar 026 333 79 94 of een e-mail te sturen naar info@meijer-natuursteen.nl en krijg een duidelijk beeld van de kosten bij de verschillende mogelijkheden van een grafsteen.

 

Lees meer over onze werkwijze