Grafmonumenten Westervoort

Meijer natuursteen

Bent u op zoek naar een uniek grafmonument in Westervoort?

Wilt u een uniek grafmonument laten ontwerpen in Westervoort? Meijer Natuursteen is uw betrouwbare partner. Al sinds 1886 zijn wij actief in zowel het ontwerpen als plaatsen van grafstenen en urnmonumenten. In onze toonzaal kunnen wij u verschillende gedenkstenen, urnmonumenten en kindergedenkstenen laten zien. Elk grafmonument wordt met de nodige aandacht en zorgvuldigheid door ons vervaardigd. Maak een afspraak met ons, zodat wij het design voor uw grafsteen kunnen maken. U kunt ervan uitgaan dat uw grafzerk in Westervoort vakkundig ontworpen wordt.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ons aanbod grafstenen voor u in Westervoort

Wat u ook wenst voor uw grafmonument in Westervoort, wij bieden u vele mogelijkheden. Wat dacht u van een grafzerk van graniet, een grafmonument van natuurlijk/ruw hout of een babygedenksteen van marmer of glas? U kunt tevens kiezen voor cortenstaal of RVS. Heeft u specifieke wensen voor het design van uw grafsteen? Of heeft u een wens meegekregen van de overledene? Laat ons deze wensen weten, zodat wij een prachtig urnmonument, kindermonument of grafzerk voor u kunnen ontwerpen. Wat uw wensen ook zijn, Meijer Natuursteen vervaardigt in Westervoort een grafmonument dat uw overledene eer aan zal doen.

Uw grafzerk door ons laten ontwerpen

Kiest u ervoor om uw grafsteen door ons te laten ontwerpen? Dan hebben wij voorafgaand eerst een gesprek met u. Een persoonlijke aanpak achten wij zeer van belang. Wij bespreken de wensen voor uw babygedenksteen, kindergedenksteen of grafmonument met u door. Welk graf design wenst u? Wilt u een grafzerk laten ontwerpen of kiest u een bestaand model uit onze toonzaal? Heeft u een graf design gekozen, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen enkele maanden vervaardigd is. Bij ons krijgt u 30 jaar garantie op onze grafstenen. Wilt u uw grafzerk laten onderhouden of wenst u een restauratie? Ook hierin kunnen wij veel voor u betekenen. Laat ons in Westervoort bij u langskomen voor uw grafsteenrestauratie of grafzerk design.

Wij staan voor u klaar

Maak vandaag nog uw afspraak vanuit Westervoort

Wenst u een grafmonument van marmer, RVS, ruw/natuurlijk hout, graniet, cortenstaal of glas? Laat ons weten wat u voor uw babygedenksteen, kindergedenksteen of grafzerk wenst. Wij ontwerpen graag een design voor u dat aan al uw wensen voldoet. Bel ons via 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij realiseren graag uw kindergrafje, babygedenksteen of grafmonument in Westervoort!

 

Lees meer over onze werkwijze