Grafmonumenten Zevenaar

Meijer natuursteen

Benader ons voor uw unieke grafmonument in Zevenaar

Bent u op zoek naar een unieke grafzerk in Zevenaar? Meijer Natuursteen is al sinds 1886 gericht op het ontwerp en de plaatsing van diverse grafmonumenten. Aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. In onze toonzaal helpen wij u graag bij het kiezen van de gewenste grafsteen. Wij gaan graag met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn. Hierbij laten wij u diverse voorbeelden van grafmonumenten, urnmonumenten, kindergedenkstenen en babygedenkstenen zien. Geheel afhankelijk van wat u wenst. Maak een afspraak met ons, zodat wij u kunnen begeleiden bij de keuze voor uw persoonlijke gedenksteen in Zevenaar.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Wat voor gedenksteen wenst u in Zevenaar?

Heeft u specifieke wensen voor uw grafsteen? Wat u ook wenst, ons aanbod is groot en wij kunnen de meest prachtige ontwerpen voor u maken en realiseren. Kies voor een urnmonument of grafsteen van graniet, glas of RVS. Of wenst u een natuurlijke babygedenksteen van marmer? Wij kunnen ook een mooi kindergrafje voor u realiseren van ruw hout of cortenstaal. Wij creëren graag een uniek grafsteen design voor u. U kunt onze vele urnmonumenten, grafstenen en kindergrafstenen aanschouwen op onze website. Laat ons uw gedenksteen ontwerpen voor uw graf in Zevenaar.

Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit

Al ruim 100 jaar staat Meijer Natuursteen bekend om haar persoonlijke aanpak en haar levering van uitmuntende kwaliteit grafmonumenten. Wat wenst u voor uw baby gedenksteen, kinder gedenksteen of grafzerk? Doe inspiratie op in onze toonzaal, zodat u een juiste keuze kunt maken voor uw grafmonument. Heeft u een idee voor uw ontwerp? Dan zijn wij enkele maanden bezig met het uitwerken van het design van uw grafsteen. Dit doen wij geheel zelfstandig, met aandacht en vakmanschap. Op uw grafzerk krijg u ook 30 jaar garantie. Laat ons uw grafmonument na plaatsing ook onderhouden en schoonmaken, of kies voor een gehele grafsteenrenovatie in Zevenaar indien u dit wenst.

Wij staan voor u klaar

Benader ons vanuit Zevenaar voor uw grafzerk

Mogen wij u in Zevenaar begeleiden bij uw keuze voor uw grafzerk, kindergedenksteen of babydenksteen? Of laat u ons uw grafsteen design ontwerpen? Wij zorgen er graag voor dat u straks het grafmonument heeft dat geheel op uw wensen is afgestemd. Kiest u voor RVS, cortenstaal, hout, glas, marmer of graniet als materiaal voor uw grafsteen? Maak een afspraak en bespreek uw wensen met ons. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij verzorgen graag uw kindergrafmonument, baby gedenksteen, urnmonument of grafzerk in Zevenaar.

 

Lees meer over onze werkwijze