Grafmonumenten Arnhem

Meijer natuursteen

Kies voor unieke grafmonumenten in de buurt van Arnhem

Grafmonumenten voor een graf in Arnhem laten ontwerpen en plaatsen, gaat gepaard met vele emoties. Draag deze taak daarom over aan Meijer Natuursteen. Wij begrijpen als geen ander de situatie waar u zich nu in bevindt. Wij realiseren al meer dan 100 jaar unieke en persoonlijke gedenkstenen vol kwaliteit en vakmanschap. Bent u nog op zoek naar een uniek design voor de grafsteen? Bezoek dan onze toonzaal in Oosterbeek. Hier treft u een diverse collectie aan van grafmonumenten en urnmonumenten. Weet u al precies wat uw wensen of die van de overledene zijn? Laat ons deze dan weten, zodat wij precies die grafsteen in Arnhem plaatsen die u wenst.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de diverse soorten grafstenen of bijzondere grafmonumenten nabij Arnhem

Er bestaan zeer veel verschillende soorten bijzondere grafstenen, en in onze zaak vlak bij Arnhem ziet u vele voorbeelden van grafstenen die wij voor u kunnen realiseren. Wenst u een modern of juist een klassiek monument? Wij kunnen een natuurlijke, ruwe gedenksteen van cortenstaal maken. Zo hebben we al vele grafmonumenten in Arnhem mogen realiseren. We zijn daarnaast gespecialiseerd in het vervaardigen van een glad en strak grafmonument van glas, rvs, marmer of graniet. We bieden overigens niet alleen een diversiteit in standaard grafstenen aan, maar realiseren ook verschillende soorten bijzondere grafmonumenten op maat in regio Arnhem, bijvoorbeeld indrukwekkende grafzerken. Bekijk op deze website de verschillende soorten bijzondere grafstenen, grafmonumenten, unieke kindergrafmonumenten en urnmonumenten die wij voor u in de omgeving Arnhem kunnen realiseren. Of u nu uw eigen ideeën heeft of kiest voor een bestaand ontwerp; wij creëren graag een persoonlijk grafmonument.

Laat ons de realisatie van de grafsteen verzorgen

Meijer Natuursteen realiseert al sinds 1886 unieke, persoonlijke grafmonumenten. Hierbij gaan we zeer uitvoerig en betrokken te werk. Eerst luisteren we aandachtig naar uw wensen voor de te ontwikkelen gedenksteen. Wij bieden u graag de ruimte voor een vrijblijvende oriëntatie in onze toonzaal. Zodra er een design bepaald is, kan het verdere ontwerpen en realiseren van de gedenksteen tot enkele maanden duren. Wij wijzen u graag op het feit dat wij alles in eigen huis doen; zo ook het schoonmaken, onderhouden en restaureren van grafmonumenten in de regio Arnhem. Op alle grafzerken bieden wij 30 jaar garantie.

Wij staan voor u klaar

Bel of mail ons voor informatie over de bijzondere soorten grafstenen nabij Arnhem

In Oosterbeek, nabij Arnhem, ontwerpen wij verschillende soorten grafstenen en bijzondere grafmonumenten van glas, rvs, marmer, graniet of cortenstaal. Geef uw wensen dan aan ons door, en wij zorgen ervoor dat u een prachtig eindresultaat ontvangt dat precies aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op door te bellen naar 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij realiseren verschillende soorten bijzondere grafmonumenten, en daarom hebben we precies de grafstenen nabij Arnhem die u wenst.

Lees meer over onze werkwijze