Grafmonumenten Arnhem

Meijer natuursteen

Kies voor unieke grafmonumenten in de buurt van Arnhem

Grafmonumenten voor in Arnhem laten ontwerpen en plaatsen gaat gepaard met vele emoties. Draag deze taak daarom over aan Meijer Natuursteen. Wij begrijpen als geen ander de situatie waar u zich nu in bevindt. Wij realiseren al meer dan 100 jaar unieke en persoonlijke gedenkstenen vol kwaliteit en vakmanschap. Bent u nog op zoek naar een uniek design voor de grafsteen? Bezoek dan onze toonzaal in Oosterbeek. Hier treft u een diverse collectie aan van grafmonumenten en urnmonumenten. Weet u al precies wat uw wensen of die van de overledene zijn? Laat ons deze dan weten, zodat wij precies die grafsteen in Arnhem plaatsen die u wenst.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

  • Meijer Natuursteen maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze cookieverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de mogelijkheden van grafstenen of grafmonumenten nabij Arnhem

Er bestaan zeer veel verschillende designs voor grafstenen in onze zaak vlak bij Arnhem, Doetinchem, Apeldoorn en Nijmegen. Wenst u een modern of juist een klassiek monument? Wij kunnen een natuurlijke, ruwe gedenksteen van cortenstaal of hout maken. Maar zijn ook gespecialiseerd in het vervaardigen van een glad en strak glad grafmonument van glas, RVS, marmer of graniet. Wij bieden overigens niet alleen een diversiteit in design aan, maar realiseren ook verschillende soorten grafmonumenten voor in Arnhem. Van lieve kindergrafjes tot indrukwekkende grafzerken. Bekijk op deze website de verschillende voorbeelden van grafstenen, grafmonumenten, kindergrafstenen en urnmonumenten die wij voor u in de omgeving Arnhem kunnen realiseren. Of u nu uw eigen ideeën heeft of kiest voor een bestaand ontwerp; wij creëren graag een persoonlijk grafmonument.

Laat ons de realisatie van de grafsteen verzorgen

Meijer Natuursteen realiseert al sinds 1886 unieke, persoonlijke grafmonumenten. Hierbij gaan we zeer uitvoerig en betrokken te werk. Eerst luisteren we aandachtig naar uw wensen voor de te ontwikkelen (baby of kinder) gedenksteen. Wij bieden u graag de ruimte voor een vrijblijvende oriëntatie in onze toonzaal. Zodra er een design bepaald is, kan het verdere ontwerpen en realiseren van de gedenksteen tot enkele maanden duren. Wij wijzen u graag op het feit dat wij alles in eigen huis doen. Ook het schoonmaken, onderhouden en restaureren van grafstenen in de regio Arnhem. Op alle grafzerken bieden wij 30 jaar garantie.

Wij staan voor u klaar

Neem contact met ons op

Wilt u dat wij in Oosterbeek bijzondere grafmonumenten van glas, hout, RVS, marmer, graniet of cortenstaal ontwerpen voor in de regio Arnhem? Geef uw wensen dan aan ons door voor het moderne, speelse, natuurlijke of ruwe grafmonument dat u wenst. Neem contact met ons op door te bellen naar 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij realiseren graag precies die grafstenen, kindergrafmonumenten of baby gedenkstenen voor in of nabij Arnhem die u wenst.

 

Lees meer over onze werkwijze