Werkwijze

Meijer natuursteen

Wat kunt u van Meijer Natuursteen verwachten?

Als kleinschalig familiebedrijf geven wij u graag alle persoonlijke aandacht. De werkwijze van Meijer Natuursteen is klantgericht. U kunt geheel vrijblijvend in onze toonzaal terecht om u te oriënteren op een monument voor uw dierbare. Als u dat wenst, komen wij graag met onze catalogus bij u thuis. U bent nergens toe verplicht.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

De keuze voor een monument

Misschien wilt u zich eerst rustig oriënteren op de mogelijkheden voor een grafmonument. Mogelijk heeft u juist al duidelijk voor ogen, wat voor een grafmonument u wilt. Een klassiek of juist een modern monument? Ruwe steen of gepolijst graniet? Een urnmonument of juist een specifiek kindermonument? Heel veel is mogelijk. Op deze website treft u onder het kopje ‘monumenten’ een selectie aan van door ons verzorgde grafmonumenten.

Of u nu kiest voor een bestaand ontwerp of uw eigen ideeën door ons gerealiseerd wilt zien, wij helpen u graag bij het creëren van een monument zoals u dat wilt. Rekent u erop dat het – afhankelijk van uw wensen – tot enkele maanden kan duren voor wij het monument of de steen kunnen plaatsen.

Alles in eigen huis

Meijer Natuursteen is een kleinschalig bedrijf. Toch verzorgen wij alles voor uw grafmonument in eigen huis: alle bewerkingen van de natuursteen of het overige materiaal, inclusief het bevestigen of maken van de teksten en het plaatsen van het monument. Van de bestelling van de materialen tot en met het plaatsen en het eventuele onderhoud. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij staan voor u klaar

30 jaar garantie

Meijer Natuursteen staat voor kwaliteit en vakmanschap, al meer dan 100 jaar lang. Daarom bieden wij maar liefst 30 jaar garantie. Zowel op het materiaal als op de constructie en de ondergrond. Als het onverhoopt nodig is, voeren wij met zorg en vakkundig de gewenste reparatiewerkzaamheden uit.

 

Lees meer over onze werkwijze