Grafmonumenten

Meijer natuursteen

Uw partner voor bijzondere grafmonumenten

Grafmonumenten bieden mooie herdenkplaatsen bij een overlijden. Schakel Meijer Natuursteen in voor een uniek design. Wij ontwerpen en vervaardigen al sinds 1886 grafmonumenten in verschillende uitvoeringen zoals houten, marmer en graniet. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u behoefte aan inspiratie? Breng dan een bezoekje aan onze ruim opgezette toonzaal. Hier vindt u diverse voorbeelden van grafstenen, dubbele grafzerken, urnmonumenten, houten grafmonumenten, kindergrafjes en baby gedenkstenen. Wat uw keus ook wordt op het gebied van design, materiaal of formaat, u bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en pure vakmanschap. Laat ons uw wensen weten als u een mooi en persoonlijk grafmonument wenst te kopen.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

  • Meijer Natuursteen maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze cookieverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de diversiteit in grafmonumenten

Het kopen van een grafsteen is geen eenvoudige taak. Wij begrijpen dat als geen ander. U wilt de persoonlijkheid en de eventuele wensen van de overledene in de gedenksteen terug laten komen. Tegelijkertijd wilt u alle nabestaanden een mooie en bijzondere plek bieden waar zij hun overleden naaste kunnen gedenken. Wij zorgen er graag voor dat al deze wensen en doeleinden met elkaar verbonden worden in een uniek en persoonlijk design. Hiervoor kunt u gebruik maken van diverse materialen, waaronder graniet, marmer, RVS, cortenstaal, glas en hout. Om u alvast wat inspiratie te bieden, hebben wij wat voorbeelden op deze website staan. Zo ontdekt u direct wat u zoal kunt kopen aan grafmonumenten.

Stap voor stap een gedenksteen kopen

Het kopen van een grafmonument doet u bij ons stapsgewijs en volgens een betrokken aanpak. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zich nu in een situatie bevindt waarin opeens van alles op u afkomt. Daarom geven wij u alle tijd en ruimte om een perfect design te vinden. Heeft u rondgekeken op deze website en in onze toonzaal? En heeft u inmiddels een bepaalde voorkeur? Geef deze dan uitvoerig aan ons door. Ook als u zelf ideeën heeft, vertalen wij deze graag in een unieke grafsteen. Het ontwerpen en vervaardigen van een grafzerk kan enkele maanden duren. Fijn om te weten, is dat wij elke stap in eigen huis volbrengen. Van het ontwerpen tot het eventuele restaureren naderhand. Wij bieden 30 jaar garantie op al onze gedenkstenen.

Wij staan voor u klaar

Schakel ons in als u een grafmonument wilt kopen

Wilt u niet zomaar een grafsteen kopen, maar wenst u een echt bijzonder en uniek grafmonument? Maak dan een afspraak met Meijer Natuursteen. U schakelt ons in door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij begeleiden u graag volledig, als het tijd voor u is een bijzonder grafmonument te kopen.

 

Lees meer over onze werkwijze