Meijer natuursteen

Uw partner in Oosterbeek voor bijzondere grafmonumenten

Grafmonumenten bieden mooie herdenkplaatsen bij een overlijden en Meijer Natuursteen, gevestigd in Oosterbeek, maakt voor u graag een uniek design. Wij ontwerpen en vervaardigen nabij Arnhem al sinds 1886 grafmonumenten in verschillende uitvoeringen zoals marmer en graniet. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u behoefte aan inspiratie? Breng dan een bezoek aan onze ruim opgezette toonzaal. Hier vindt u diverse voorbeelden van grafstenen, dubbele grafzerken, urnmonumenten, kindergrafjes en baby gedenkstenen. Wat uw keus ook wordt op het gebied van design, materiaal of formaat; u bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en pure vakmanschap. Laat ons uw wensen weten als u een mooi en persoonlijk grafmonument wenst te kopen.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de diversiteit in grafmonumenten bij ons in Oosterbeek

Het kopen van grafmonumenten is geen eenvoudige taak. Wij begrijpen dat als geen ander. U wilt de persoonlijkheid en de eventuele wensen van de overledene in de gedenksteen terug laten komen. Tegelijkertijd wilt u alle nabestaanden een mooie en bijzondere plek bieden waar zij hun overleden naaste kunnen gedenken. Wij zorgen er graag voor dat al deze wensen en doeleinden met elkaar verbonden worden in een uniek en persoonlijk design. Hiervoor kunt u gebruikmaken van diverse materialen, waaronder graniet, marmer, rvs, cortenstaal en glas. Om u alvast wat inspiratie te bieden, hebben wij wat voorbeelden op deze website staan. Zo ontdekt u direct wat u zoal bij ons in Oosterbeek, vlak bij Arnhem, kunt kopen aan onder andere marmeren of natuurlijke grafstenen.

Stap voor stap een gedenksteen kopen

Het kopen van grafmonumenten doet u bij ons stapsgewijs en volgens een betrokken aanpak. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zich nu in een situatie bevindt waarin opeens van alles op u afkomt. Daarom geven wij u alle tijd en ruimte om een perfect design te vinden. Heeft u rondgekeken op onze website en in de toonzaal? En heeft u inmiddels een bepaalde voorkeur voor bepaalde grafmonumenten, zoals bijvoorbeeld granieten grafstenen? Geef deze dan uitvoerig aan ons door. Ook als u zelf ideeën heeft, vertalen wij deze graag in een unieke grafsteen. Het ontwerpen en vervaardigen van een grafzerk kan enkele maanden duren. Fijn om te weten, is dat wij elke stap in eigen huis volbrengen. Van het ontwerpen tot het eventuele restaureren naderhand. Wij bieden 30 jaar garantie op al onze grafmonumenten, vervaardigd in Oosterbeek.

Schakel ons in als u een grafmonument wilt kopen

Wilt u niet zomaar een grafsteen kopen in Oosterbeek, maar wenst u een uniek exemplaar zoals de overledene het gewenst had? Maak dan een afspraak met Meijer Natuursteen, gelegen tussen Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Apeldoorn. U schakelt ons in door te bellen naar 026 333 79 94 of door het sturen van een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij begeleiden u graag volledig, als het tijd voor u is om een bijzonder grafmonument te kopen.

Meijer Natuursteen