Meijer natuursteen

Kies voor een grafmonument van cortenstaal

Overweegt u te kiezen voor een grafmonument van cortenstaal? Laat deze dan ontwerpen en vervaardigen door Meijer Natuursteen. Wij ontwerpen en vervaardigen al sinds 1886 grafstenen. Waar we eerst voornamelijk werkten met marmer en graniet, worden we tegenwoordig ook vaak ingeschakeld voor het realiseren van een grafzerk van cortenstaal, RVSglas of hout. Heeft u interesse in een bepaalde combinatie van deze materialen? Ook dat is mogelijk. Laat ons u begeleiden in uw zoektocht naar een passend design. Of doe alvast wat vrijblijvende inspiratie op deze website op of in onze toonzaal. Zo ontdekt u al snel welke grafstenen van cortenstaal u het meeste aanspreken.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de eigenschappen van cortenstaal

Kiezen voor cortenstaal als materiaal voor een gedenkteken, is heel verstandig als u behoefte heeft aan een bijzonder, exclusief en persoonlijk grafmonument. In deze weervaste metaalsoort kunnen namelijk speelse vormen, lijnen en afbeeldingen uitgesneden worden. Wilt u dat een bepaalde bloem, een hart, een vlinder, een beer of een ander figuur weergegeven wordt in de te ontwikkelen grafzerk? Dan biedt dit materiaal uitkomst. Ook de kleur van een cortenstalen grafsteen is zeer uniek. Zeker vergeleken met de standaard granieten grafmonumenten. Een cortenstalen gedenksteen roest met een oranje kleur. Deze kleur kan na enkele jaren wel wat donkerder worden. De roestlaag geldt als een afsluitende huid en daardoor als conservering.

Laat ons de grafzerk in optimale staat houden

Een grafmonument van cortenstaal is zeer onderhoudsvrij. Bovendien ontvangt u 30 jaar garantie op de grafsteen die wij voor u realiseren. Het standaard benodigde onderhoud verrichten wij. Zo brengen wij regelmatig een bezoekje aan de grafzerk om deze schoon te maken, te onderhouden of desnoods te restaureren. Op die manier zorgen we ervoor dat de (baby of kinder) grafsteen altijd in optimale staat blijft. Wilt u straks een mooie gedenkplaats van uw overleden naaste bezoeken, maar u niet druk hoeven te maken over het onderhoud? Schakel ons dan in voor het ontwerpen, vervaardigen en onderhouden van een cortenstalen graf- of urnmonument.

Wij staan voor u klaar

Benader ons voor een grafsteen van cortenstaal

Bent u gecharmeerd van het materiaal cortenstaal voor een bijzonder grafmonument? Laat ons er dan een realiseren die volledig aan uw wensen voldoet. U maakt een afspraak met ons door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij vertalen uw wensen graag in exact het juiste grafmonument van cortenstaal.

 

Lees meer over onze werkwijze