Grafmonumenten Driel

Meijer natuursteen

Voor een unieke grafsteen in Driel

Meijer Natuursteen richt zich al sinds 1886 op het ontwerpen en plaatsen van bijzondere grafmonumenten voor in Driel. Wij staan sinds het begin voor kwaliteit en vakmanschap. Wij helpen u graag bij de selectie van een unieke, persoonlijke grafsteen. Samen met u gaan we in het gesprek over het design. We tonen u diverse voorbeelden van gedenkstenen in onze ruime toonzaal. Deze plek biedt volop inspiratie in de mogelijkheden in grafmonumenten en urnmonumenten. Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen begeleiden in het ontwerpen en realiseren van een bijzondere gedenksteen voor in Driel.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de diversiteit in grafmonumenten in Driel

Heeft u al een bepaald idee voor het design van de grafzerk? Of heeft u specifieke voorkeuren ontvangen van de overledene? Wij kunnen vrijwel alles realiseren. Van een klassiek urnmonument van graniet tot een strak grafmonument van glas en/of RVS. En van een moderne grafsteen van marmer tot een ruwe, natuurlijke gedenksteen van hout en/of cortenstaal. Wij koppelen uw wensen in materiaal graag aan een uniek design. Of we nou een bescheiden kindergrafje of een imposante grafzerk mogen vervaardigen. Voorbeelden van onder andere dubbele grafstenen, urnmonumenten en kindergrafstenen vindt u op deze website. Wat uw wensen ook zijn, wij vertalen deze graag in een bijzonder grafmonument voor in Driel.

Draag de realisatie van de grafzerk aan ons over

Al meer dan 100 jaar vervaardigen wij allerhande grafmonumenten volgens een zeer betrokken en persoonlijke aanpak. Laat ons eerst weten wat uw wensen zijn voor de (baby of kinder) gedenksteen. Naar aanleiding daarvan realiseren we samen een specifiek design. In onze toonzaal mag u hiervoor vrijblijvend ideeën en inspiratie opdoen. Zodra een uiteindelijk idee gekozen is, gaan we tot enkele maanden aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de gedenksteen. Alle benodigde werkzaamheden voeren wij geheel eigenhandig uit. Ook als wij het monument in Driel moeten schoonmaken, onderhouden of voorzien van een grafsteenrestauratie. Op al onze grafzerken geven we 30 jaar garantie.

Wij staan voor u klaar

Plan vanuit Driel een afspraak met ons in

Wilt u graag door ons begeleid worden aangaande het ontwerpen en vervaardigen van een mooi grafmonument voor in Driel? Wij realiseren graag precies dat grafmonument dat u wenst. Hiervoor gebruiken we desgewenst graniet, marmer, hout, glas, RVS en/of cortenstaal. Laat ons weten of uw voorkeur uitgaat naar een modern, klassiek, natuurlijk of ruw design. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Laat ons een unieke en persoonlijke baby gedenksteen, grafsteen of een bijzonder kindergrafmonument voor in Driel realiseren.

 

Lees meer over onze werkwijze