Gedenksteen kopen Arnhem

Meijer natuursteen

Een mooie gedenksteen in de regio Arnhem

Wanneer u een gedenksteen wilt kopen voor een overleden dierbare in Arnhem of omstreken, wilt u graag over een persoonlijk ontwerp beschikken. Bij Meijer Natuursteen in Oosterbeek willen wij u helpen om u in deze moeilijkere periode bij te staan met een geschikte manier om uw dierbare te herdenken. Daarvoor bieden wij een persoonlijke service aan waarbij we graag luisteren naar uw ideeën over een gepaste gedenksteen. Vervolgens gaan wij aan de slag met de gewenste materialen, zodat u een bijzondere gedenksteen kan kopen voor plaatsing in of nabij Arnhem.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Reken op een ontwerp op maat bij het kopen van uw gedenksteen vlak bij Arnhem

Bij het kopen van een gedenksteen kiest u uit verschillende materialen. Zo beschikken wij over grafmonumenten van glas, marmer, cortenstaal, rvs, graniet en natuurlijk/ruw materiaal. Daarbij bent u niet gelimiteerd tot een van deze materialen; combineren is in vele gevallen een optie. Wanneer u de gewenste materialen heeft gekozen, is de volgende stap het ontwerpen van de gedenksteen. Hiervoor beschikken onze medewerkers vaak over verschillende ideeën die ze hebben opgedaan uit eerdere ervaringen, maar ze staan absoluut open voor suggesties. Ook zullen zij u gedegen informeren over de kosten van de grafsteen.

Alle diensten in eigen huis

Als u bij ons in de regio Arnhem een gedenksteen gaat kopen, kunt u tevens beroep doen op de vele andere diensten naast het ontwerpen, het graveren van de grafsteen en het plaatsen ervan. Zo zorgen wij ook voor het onderhoud en de schoonmaak van deze herdenkingsplaats en is het zelfs mogelijk om in gedateerde gevallen een restauratie door ons te laten uitvoeren. Daarbij ontvangt u ook 30 jaar garantie bij het kopen van uw gedenksteen.

Wij staan voor u klaar

Neem contact met ons op of kom langs bij onze zaak

Wilt u een op maat gemaakte gedenksteen bij ons kopen? Neem dan contact met ons op via 026 333 79 94 of via het e-mailadres info@meijer-natuursteen.nl. Daarnaast bent u altijd van harte welkom in onze zaak te Oosterbeek – gelegen tussen Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Doetinchem – om een goed beeld te krijgen van ons portfolio.

 

Lees meer over onze werkwijze