Grafmonumenten Gelderland

Meijer natuursteen

Kies voor een unieke gedenksteen in Gelderland

Een grafmonument in Gelderland vorm laten geven is een emotionele en ingrijpende taak. Meijer Natuursteen begrijpt dat als geen ander. Laat ons u helpen bij het ontwerpen van deze unieke gedenksteen. Wij staan al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en vakmanschap. Heeft u nog geen idee voor het design van de grafsteen? Breng dan een bezoekje aan onze toonzaal. Hier vindt u een brede keus aan grafmonumenten en urnmonumenten. Heeft u al wel een specifiek idee? Of heeft de overledene bepaalde wensen achtergelaten? Geef deze dan aan ons door. Wij plaatsen graag precies die grafsteen in Gelderland die u wenst.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de mogelijkheden in grafmonumenten in Gelderland

Grafstenen kunnen in zeer veel verschillende designs ontworpen worden. Wenst u een klassiek of juist een modern monument? Wilt u een ruwe, natuurlijke gedenksteen van hout of cortenstaal? Of juist een strak en glad grafmonument van marmergranietRVS of glas? Heel veel is mogelijk in Gelderland. Naast onze diversiteit in design, bieden wij ook verschillende soorten monumenten aan. Denk aan imposante grafzerken tot kleinschalige kindergrafjes. Op deze website kunt u diverse voorbeelden van grafstenen, urnmonumenten en kindergrafstenen bekijken. Of u nu kiest voor een bestaand ontwerp of uw eigen ideeën door ons gerealiseerd wilt zien, wij helpen u graag bij het creëren van een persoonlijk grafmonument.

Laat ons zorgdragen voor de realisatie van de grafsteen

Al sinds 1886 realiseert Meijer Natuursteen unieke, persoonlijke grafmonumenten. Wat onze aanpak zo bijzonder maakt, is dat wij zeer betrokken en uitvoerig te werk gaan. Zo gaan wij eerst aandachtig met u in gesprek over de te ontwikkelen (baby of kinder) gedenksteen. Uiteraard geven wij u ook de volledige ruimte voor een vrijblijvende oriëntatie vooraf. Is er een uiteindelijk design gekozen? Dan kan het ontwerpen en vervaardigen van de gedenksteen enkele maanden in beslag nemen. Fijn om te weten, is dat wij alles in eigen huis doen. Dit betreft ook het onderhoud en schoonmaken van grafzerken in Gelderland. Wij bieden maar liefst 30 jaar garantie en voeren zelf de eventueel benodigde grafsteenrestauratie uit.

Wij staan voor u klaar

Bezoek onze toonzaal in Gelderland

Wilt u een uniek grafmonument van RVS, glas, hout, graniet, marmer of cortenstaal laten ontwerpen voor in Gelderland? Neem dan contact op met Meijer Natuursteen. Wij realiseren graag dat moderne, natuurlijke, ruwe of speelse grafmonument dat u wenst. U bereikt ons door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Uw gewenste grafzerk, kindergrafmonument of baby gedenksteen voor in Gelderland ligt bij ons in de juiste, betrokken handen.

 

Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen