skip to Main Content
Bel vrijblijvend: 026 333 79 94

Kies voor een grafmonument van glas

Heeft u de wens een grafsteen van glas te laten ontwerpen voor uw overleden dierbare? Meijer Natuursteen is uw specialist in het ontwerpen en vervaardigen van diverse gedenkstenen. Denk aan grafzerken van RVS, cortenstaal, marmer, graniet en hout. In onze toonzaal leiden wij u graag rond door onze uitgebreide collectie grafstenen. U kunt kiezen uit een bestaand ontwerp, maar ook een geheel persoonlijke gedenksteen laten ontwerpen. Wij ondersteunen u hier graag bij. Op onze website vindt u een impressie van onze grafmonumenten. Wellicht doet u hier inspiratie op voor uw gewenste ontwerp. Heeft u een idee? Geef ons door wat uw wensen zijn, zodat wij uw gedenksteen van glas kunnen realiseren.

grafmonument glas graniet
Grafmonument Glas

De vele mogelijkheden van glas

Met glas zijn er vele mogelijkheden te bedenken. Dit materiaal is uitermate geschikt om persoonlijke kenmerken aan uw grafmonument toe te voegen. Denk aan technieken zoals lasergravure, emailleren, lakken, buigen, glasfusing en zandstralen. U kunt ook een foto op uw grafmonument laten zetten. Dit materiaal is licht en transparant, waardoor een glazen grafsteen een unieke emotie overbrengt. Ook is een glazen grafzerk tijdloos. U kunt kiezen voor strakke lijnen of deze iets speelser laten uitwerken. De teksten worden erop geƫmailleerd, waarbij gekleurd glas op uw glazen grafmonument wordt versmolten. Dit zorgt ervoor dat de teksten op uw grafmonument goed leesbaar blijven en niet gaan verweren.

Wij onderhouden graag uw grafsteen

Wanneer u een grafsteen van glas laat schoonmaken, behoeft dit enige materiaalkennis.
Indien de schoonmaak op de juiste manier gebeurt, blijft dit materiaal mooi en netjes. U kunt ervoor kiezen uw grafmonument zelf te onderhouden, maar u kunt ons hier ook voor benaderen. Indien u de keuze maakt uw grafzerk door ons te laten ontwerpen en vervaardigen, zorgen wij ook voor het onderhoud van uw gedenksteen. Wanneer u een babygedenksteen, kindergedenksteen of grafsteen laat ontwerpen, krijgt u hier 30 jaar garantie op. De schoonmaak en het onderhoud voeren wij dan zeer regelmatig uit. Wenst u een grafrestauratie? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw grafmonument van glas haar originele, mooie staat behoudt.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw grafmonument

Wenst u een glazen grafsteen voor uw dierbare? Benader ons dan voor een afspraak. Wij denken graag met u mee. Bel 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Laat ons uw grafmonument van glas realiseren.

Bel ons nu vrijblijvend