Glazen grafmonumenten

Meijer natuursteen

Opteer voor glazen grafmonumenten

Heeft u de wens om glazen grafmonumenten te laten ontwerpen voor uw overleden dierbare? Meijer Natuursteen is uw specialist in het ontwerpen en vervaardigen van diverse gedenkstenen. Denk aan grafzerken van RVS, cortenstaal, marmer, graniet en hout. In onze toonzaal leiden wij u graag rond door onze uitgebreide collectie grafstenen. Kies uit een bestaand ontwerp of laat een geheel persoonlijke gedenksteen ontwerpen. Wij ondersteunen u hier graag bij. Op onze website vindt u een impressie van onze grafmonumenten. Wellicht doet u hier inspiratie op voor uw gewenste ontwerp. Heeft u een idee? Geef ons door wat uw wensen zijn, zodat wij uw gedenksteen van glas kunnen realiseren.*Foto's graag laten staan

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

  • Meijer Natuursteen maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze cookieverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De vele mogelijkheden met glazen grafmonumenten

Met glas zijn er vele mogelijkheden te bedenken. Dit materiaal is uitermate geschikt om persoonlijke kenmerken aan uw grafmonument toe te voegen. Denk aan technieken zoals lasergravure, emailleren, lakken, buigen, glasfusing en zandstralen. U kunt ook een foto op uw grafmonument laten zetten. Het materiaal dat wij gebruiken is licht en transparant, waardoor een glazen grafsteen een unieke emotie overbrengt. Ook is een glazen grafzerk tijdloos. U kunt kiezen voor strakke lijnen of deze iets speelser laten uitwerken. De teksten worden erop geëmailleerd, waarbij gekleurd glas op uw glazen grafmonument wordt versmolten. Dit zorgt ervoor dat de teksten op uw grafmonument goed leesbaar blijven en niet gaan verweren.

Wij onderhouden graag uw grafsteen van glas

Wanneer u een grafsteen van glas laat schoonmaken, behoeft dit enige materiaalkennis. Indien de schoonmaak op de juiste manier gebeurt, blijft dit materiaal mooi en netjes. U kunt ervoor kiezen uw glazen grafmonumenten zelf te onderhouden, maar u kunt ons hier ook voor benaderen. Indien u de keuze maakt om uw grafzerk door ons te laten ontwerpen en vervaardigen, zorgen wij ook voor het onderhoud van uw gedenksteen. Wanneer u een babygedenksteen, kindergedenksteen of grafsteen door ons laat ontwerpen, krijgt u hier 30 jaar garantie op. De schoonmaak en het onderhoud voeren wij dan zeer regelmatig uit. Wenst u een grafrestauratie? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw glazen grafmonumenten hun originele, mooie staat behouden.

Wij staan voor u klaar

Maak vandaag nog een afspraak voor uw grafmonument

Wenst u een grafsteen van glas voor uw dierbare? Benader ons dan voor een afspraak. Wij denken graag met u mee. Bel 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Laat ons uw glazen grafmonumenten realiseren.

 

Lees meer over onze werkwijze