Glazen grafmonumenten Ede

Meijer natuursteen

Een glazen grafmonument uit regio Ede

Wenst u een glazen grafmonument te plaatsen voor een overleden dierbare en bent u daarom op zoek naar een specialist in grafmonumenten en grafstenen in Ede of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze vakkundige medewerkers. Bij Meijer Natuursteen in Oosterbeek, vlak bij Ede, zijn we al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in grafstenen en grafmonumenten van diverse materialen, waardoor u ook voor een glazen grafmonument uitstekend bij ons terecht kunt. We hanteren een persoonlijke aanpak en nemen dan ook de tijd voor u. We horen graag wat uw wensen zijn en doen er alles aan om hieraan te voldoen. Zo kunt u uw overleden dierbare een zo passend mogelijk grafmonument schenken.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Vind een passend glazen grafmonument in onze toonzaal nabij Ede

Wanneer u nog niet precies weet hoe u wilt dat het grafmonument eruit komt te zien, maar u wel een sterke voorkeur heeft voor een glazen exemplaar, nodigen we u van harte uit om onze grafstenen en grafmonumenten in de toonzaal in Oosterbeek, nabij Ede, te bekijken. Hier ontdekt u wat er zoal mogelijk is en doet u de nodige inspiratie op. We leiden u graag rond en vertellen u meer over de mogelijkheden die u heeft wanneer u voor glas kiest. Wilt u een grafsteen kopen bij Meijer Natuursteen? Dan rekent u op uitmuntende service van A tot Z. Allereerst maken we een passend design voor u, inclusief de tekst die u op de grafsteen wenst. Als u akkoord gaat, maken we het glazen grafstenen op maat en plaatsen we het grafmonument op de gewenste locatie in Ede of omgeving. Indien gewenst, schakelt u ons ook in het vervolg in voor het onderhouden en het schoonmaken van de grafsteen.

Wij staan voor u klaar

Maak een keuze uit de unieke glazen grafstenen uit onze toonzaal nabij Ede

Woont u in Ede of omgeving en bent u benieuwd naar onze glazen grafmonumenten en andere grafstenen? Plan dan gerust een vrijblijvende afspraak met ons in. Wij vertellen u namelijk graag meer over onze diensten. U bereikt ons door te bellen naar 026 333 79 94 of een e-mail te sturen naar info@meijer-natuursteen.nl.

 

Lees meer over onze werkwijze