skip to Main Content
Bel vrijblijvend: 026 333 79 94

Een grafsteen laten ontwerpen?

Wenst u een uniek grafsteen design voor uw overleden naaste? Laat de grafsteen ontwerpen en plaatsen door Meijer Natuursteen. Inmiddels zijn wij ruim 100 jaar gespecialiseerd in zowel het ontwerpen als vervaardigen van grafstenen. Wij zijn uw betrouwbare partner. Het zoeken naar de gewenste grafsteen is geen gemakkelijke opgave. Hier komen doorgaans veel emoties bij kijken. Wij bieden u graag hulp bij de zoektocht naar een uniek grafsteen design. In onze toonzaal kunt u diverse modellen vinden en inspiratie opdoen. Laat ons u rondleiden. Of bekijk alvast onze website om idee├źn op te doen. Heeft u een specifieke wens in gedachten? Laat ons weten wat u wenst voor het grafsteen design, zodat wij de gewenste grafsteen kunnen ontwerpen en vervaardigen.

grafsteen ontwerpen

Een ruime keuze aan materialen

Wist u dat u bij ons de keuze heeft uit een ruim aanbod materialen voor het unieke grafsteen design? Wij vertellen u hier gedurende de rondleiding in onze toonzaal graag meer over. Wanneer u een grafsteen laat ontwerpen, kunt u kiezen uit diverse materialen. Denk aan marmer, cortenstaal, glas, RVS, graniet, hout en natuurlijk/ruw materiaal. Al deze materialen kunnen ook in combinatie met elkaar een prachtige grafsteen vormen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een gedenksteen van marmer te laten ontwerpen, waarbij u hartjes van glas of cortenstaal op de steen laat plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een afspraak met ons, zodat wij uw wensen voor het grafsteen design door kunnen spreken.

Een grafsteen design van kwaliteit

Wanneer u een grafsteen laat ontwerpen door ons, kiest u voor een grafmonument van hoogwaardige kwaliteit. Wij ontwerpen en vervaardigen onze grafstenen met aandacht, zorgvuldigheid en tot in de precisie. In al onze gerealiseerde grafmonumenten kunt u de uitstekende kwaliteit van ons vakwerk terugvinden. Doe vrijblijvend inspiratie op in onze toonzaal en laat ons uw idee in het grafsteen design verwerken. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het schoonmaken, onderhouden en het restaureren van de grafsteen? Wij bieden een algehele grafsteenrestauratie aan indien u dit wenst. Wilt u ons inzetten voor de schoonmaak en het onderhoud van het grafmonument? Of mogen wij een prachtige unieke grafsteen ontwerpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Maak direct een afspraak voor het gewenste grafsteen design

Bent u eruit met wat voor materialen wij een grafsteen mogen ontwerpen? Met marmer, graniet of onze overige materialen? En wat wenst u aan decoratie? Maak een afspraak met ons en laat ons uw wensen weten. Bel via 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl.
Wij realiseren graag een uniek en kwalitatief hoogwaardig grafsteen design.

Bel ons nu vrijblijvend