Grafsteen ontwerpen

Meijer natuursteen

Wilt u een grafsteen laten ontwerpen?

Wenst u een unieke grafsteen design voor uw overleden naaste laten ontwerpen? Laat de grafsteen ontwerpen en plaatsen door Meijer Natuursteen. Inmiddels zijn wij ruim 100 jaar gespecialiseerd in zowel het ontwerpen als vervaardigen van grafstenen. Wij zijn uw betrouwbare partner. Het zoeken naar de gewenste grafsteen is geen gemakkelijke opgave. Hier komen doorgaans veel emoties bij kijken. Wij bieden u graag hulp bij de zoektocht naar een uniek grafsteen design. In onze toonzaal kunt u diverse modellen vinden en inspiratie opdoen. Laat ons u rondleiden of bekijk alvast onze website om ideeën op te doen. Heeft u een specifieke wens in gedachten? Laat ons weten wat u wenst voor het grafsteen design, zodat wij de gewenste grafsteen kunnen ontwerpen en vervaardigen.*Foto's graag laten staan

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

  • Meijer Natuursteen maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze cookieverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een ruime keuze aan materialen om uw grafsteen te laten ontwerpen

Wist u dat u bij ons de keuze heeft uit een ruim aanbod materialen voor het unieke grafsteen design? Wij vertellen u hier gedurende de rondleiding in onze toonzaal graag meer over. Wanneer u een grafsteen laat ontwerpen, kunt u kiezen uit diverse materialen. Denk aan marmer, cortenstaal, glas, RVS, graniet, hout en natuurlijk/ruw materiaal. Deze materialen kunnen in combinatie met elkaar bijzondere grafstenen vormen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een gedenksteen van marmer te laten ontwerpen, waarbij u hartjes van glas of cortenstaal op de steen laat plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een afspraak met ons, zodat wij uw wensen voor het grafsteen design kunnen bespreken.

Bijzondere grafstenen van uitzonderlijke kwaliteit

Wanneer u een grafsteen laat ontwerpen door ons, kiest u voor een grafmonument van hoogwaardige kwaliteit. Wij bedenken en vervaardigen onze bijzondere grafstenen met aandacht, zorgvuldigheid en tot in de precisie. Bij al onze gerealiseerde grafmonumenten kunt u de uitstekende kwaliteit van ons vakwerk terugvinden. Doe vrijblijvend inspiratie op in onze toonzaal en laat ons uw idee in het grafsteen design verwerken. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het schoonmaken, onderhouden en het restaureren van de grafsteen? Wij bieden een algehele grafsteenrestauratie aan indien u dit wenst. Wilt u ons inzetten voor de schoonmaak en het onderhoud van het grafmonument? Of mogen wij bijzondere grafstenen ontwerpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij staan voor u klaar

Maak direct een afspraak voor het ontwerpen van de gewenste grafsteen

Bent u eruit met wat voor materialen wij een grafsteen mogen ontwerpen? Met marmer, graniet of onze overige materialen? Maak een afspraak met ons en laat ons uw wensen weten. Bel naar 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij realiseren graag unieke en bijzondere grafstenen.

 

Lees meer over onze werkwijze