Meijer natuursteen

Een grafsteen laten schoonmaken?

Wilt u de grafsteen van uw dierbare laten schoonmaken? Kies dan voor een grafschoonmaak door Meijer Natuursteen. Met onze ruim 100 jaar aan ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren, schoonmaken en restaureren van grafmonumenten. Wij begrijpen dat u wilt dat de grafsteen goed onderhouden wordt, met de juiste aandacht, zorg en vakkundigheid. Meijer Natuursteen biedt u dit. Wij maken enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen om de grafsteen schoon te maken.
Kortom, de gewenste grafschoonmaak is bij ons in goede handen.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Werkwijze gedurende de grafschoonmaak

Indien u ons de grafsteen schoon laat maken, gaan wij precies en nauwkeurig te werk.
Vaak is het zo dat grafmonumenten na enige tijd gaan verweren, zoals grafstenen van marmer of kalksteen. Onze grafschoonmaak is erop gericht het graf in haar meest optimale staat te behouden. Wij zullen de grafsteen grondig reinigen met de beste kwaliteit producten.
Indien dit nodig is, wordt de tekst op de gedenksteen herschilderd of opnieuw gelakt. Ook het grind wordt door onze vakmensen vervangen. Is er nog enig voegwerk te doen? Wij controleren dit uitvoerig. Losse onderdelen van de grafsteen worden door ons weer vastgezet. Is het graf ietwat gezakt? Dan halen wij deze weer op en stellen wij deze waterpas. U ziet, wij bieden u uitgebreide diensten wanneer wij de grafsteen mogen schoonmaken.

De beste kwaliteit service

Meijer Natuursteen staat ruim 100 jaar bekend om haar uitstekende kwaliteit service. Al vele klanten zijn tevreden over onze grafschoonmaak. Dit komt door de grote aandacht en zorgvuldigheid die wij hieraan besteden. Uw wensen staan bij ons centraal. Zo houden wij u optimaal tevreden. Wij kunnen de grafsteen blijvend schoonmaken en onderhouden. Wenst u een grafrestauratie? Ook dat kunnen wij realiseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij het graf precies zo kunnen vervaardigen zoals u dat wenst. Bent u geïnteresseerd en wilt u ons de grafsteen laten schoonmaken? Neem dan contact op.

Wij staan voor u klaar

Neem vandaag nog contact met ons op

Wenst u een gehele periodieke grafschoonmaak? Of heeft u vragen over onze diensten?
Benader ons dan via 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij zijn u graag van dienst wanneer u ons de grafsteen laat schoonmaken.

 

Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen