Grafstenen voorbeelden Arnhem

Kies voor grafstenen uit onze voorbeelden in de regio Arnhem

Schakel Meijer Natuursteen in voor een betrokken begeleiding en bezichtig de vele grafstenen die wij als voorbeelden presenteren in onze zaak in Oosterbeek, vlak bij Arnhem. Al sinds 1886 zetten wij ons in voor het ontwerpen en vervaardigen van allerlei grafstenen. Laat u geheel vrijblijvend inspireren op deze website op of kom langs in onze toonzaal. In onze toonzaal in regio Arnhem ziet u verschillende voorbeelden van grafstenen die wij reeds realiseerden. Wat uw keus ook wordt; als u via ons een persoonlijke grafsteen wenst te kopen, zorgen wij voor hoogstaande kwaliteit en vakmanschap.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de verschillende grafstenen en voorbeelden dicht bij Arnhem

Het kopen van een grafmonument is waarschijnlijk niet iets dat u regelmatig doet. Daarom begeleiden wij u zeer zorgvuldig tijdens dit gehele proces. Wij zorgen dat er straks een grafsteen ontstaat waar de persoonlijkheid en de eventuele wensen van de overledene duidelijk in naar voren komen. Wij ontwerpen en vervaardigen graag een uniek design waar iedereen zich in kan vinden. De materialen waar wij mee werken zijn onder andere graniet, marmer, cortenstaal, rvs en glas, zodat wij in de omgeving van Arnhem over voorbeelden beschikken van verschillende grafstenen. Zo biedt een rvs-grafmonument een heel andere indruk dan een van graniet. Maak een afspraak met ons om te ontdekken wat voor voorbeelden wij u kunnen aanbieden als grafstenen.

Een gedenksteen kopen gebeurt stap voor stap

Wij doen niet aan haastwerk, waardoor u in onze toonzaal nabij Arnhem alle tijd heeft om precies het juiste design te vinden tussen de verschillende voorbeelden grafstenen. Zodra u eruit bent hoe het te ontwerpen gedenkteken eruit moet komen te zien, gaan wij voor u aan de slag. Het vervaardigen van de grafsteen kan enige maanden duren, aangezien we nauwkeurig te werk gaan. Wij verrichten alle stappen in eigen huis, zoals schoonmaak, onderhoud en restauratie. U ontvangt 30 jaar garantie op de gedenksteen.

Kom bij ons een unieke grafsteen kopen

Wenst u een unieke en bijzondere grafsteen, maar weet u niet precies wat u in de regio Arnhem kunt kopen op dit gebied? Kom dan in contact met Meijer Natuursteen in Oosterbeek. U bereikt ons door te bellen naar 026 333 79 94 of door het sturen van een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Als de tijd daar is voor u om een persoonlijke grafsteen te kopen, staan wij voor u klaar.