skip to Main Content
Bel vrijblijvend: 026 333 79 94

Laat ons een unieke grafsteen realiseren

Een grafsteen kopen voor een overleden naaste is niet iets wat u zomaar doet. Schakel Meijer Natuursteen in voor een betrokken begeleiding. Al sinds 1886 zetten wij ons in voor het ontwerpen en vervaardigen van grafstenen. Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft in het design, het materiaal en het formaat? Doe geheel vrijblijvend inspiratie op deze website op of kom langs in onze toonzaal. Hier hebben wij verschillende soorten grafstenen, dubbele grafzerken, kindergrafjes, baby gedenkstenen en urnmonumenten staan. Wat uw keus ook wordt, als u via ons een persoonlijke grafsteen wenst te kopen, zorgen wij voor hoogstaande kwaliteit en vakmanschap.

Ontdek de mogelijkheden in grafstenen

Het kopen van een grafmonument is waarschijnlijk niet is dat u regelmatig doet. Daarom begeleiden wij u zeer zorgvuldig tijdens dit gehele proces. Wij zorgen dat er straks een gedenksteen ontstaat waar de persoonlijkheid en de eventuele wensen van de overledene duidelijk in naar voren komen. Ook zal er volop rekening gehouden worden met de wensen van de nabestaanden. Wij ontwerpen en vervaardigen graag een uniek design waar iedereen zich in kan vinden. De materialen waar wij mee werken zijn onder andere graniet, marmer, cortenstaal, RVS, glas en hout. Maak een afspraak met ons om te ontdekken wat u zoal kunt kopen aan grafstenen.

Een gedenksteen kopen gebeurt stap voor stap

Bij ons verloopt het kopen van een grafsteen volgens enkele stappen. Wij doen niet aan haastwerk, omdat wij als geen ander begrijpen dat er een eeuwigdurend en tijdloos resultaat opgeleverd moet worden. Wij bieden u dus ook alle tijd en ruimte om precies het juiste design te vinden. Zodra u eruit bent hoe het te ontwikkelen gedenkteken eruit moet komen te zien, gaan wij voor u aan de slag. Het vervaardigen van het grafmonument kan enige maanden duren. Wat fijn is voor de communicatie, is dat wij alle stappen in eigen huis verrichten. Dit geldt niet alleen voor het ontwerpen en het vervaardigen van de grafzerk, maar ook voor het schoonmaken, onderhouden en restaureren. U ontvangt 30 jaar garantie op de gedenksteen.

Kom bij ons een unieke grafsteen kopen

Wenst u een unieke en bijzondere grafsteen, maar weet u niet precies wat u zoal kunt kopen op dit gebied? Kom dan in contact met Meijer Natuursteen. U bereikt ons door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Als de tijd daar is voor u om een persoonlijke grafsteen te kopen, staan wij voor u klaar.

Bel ons nu vrijblijvend