skip to Main Content
Bel vrijblijvend: 026 333 79 94

Een grafsteenrestauratie gewenst?

Wenst u een vakkundige grafrestauratie voor uw dierbare? Laat uw grafsteenrestauratie verrichten door Meijer Natuursteen. Al ruim 100 jaar hebben wij ervaring mogen opdoen in het ontwerpen en realiseren van de meest unieke en prachtige grafmonumenten. Een grafsteenrestauratie brengt wederom emoties met zich mee. Dat is iets waar wij ons erg bewust van zijn. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de juiste materialen voor de grafrestauratie. Gedurende de rondleiding door onze toonzaal bieden wij u veel inspiratie. Kiest u voor een van onze ontwerpen uit de toonzaal voor de restauratie? Of wilt u liever een eigen idee aandragen? Alles is mogelijk. Geef ons kennis van uw wensen, zodat wij de grafsteenrestauratie volledig naar wens kunnen verzorgen.

Een brede materiaalkeuze

Indien u ons een grafrestauratie laat verrichten, heeft u de keuze uit diverse materialen. Met al deze materialen kunt u een geheel uniek graf creƫren. U heeft de keuze uit hout, graniet, marmer, RVS, glas, cortenstaal en natuurlijk/ruw materiaal. Alle materialen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn deze eenvoudig te combineren gedurende de grafsteenrestauratie. Wat dacht u van een graf met natuurlijk/ruw materiaal? U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een gedenksteen van glas te ontwerpen. Voegt u ook cortenstaal toe als decoratie, dan krijgt het graf een prachtige, unieke uitstraling. Welk materiaal kiest u voor de grafrestauratie?

grafrestauratie

Enkel hoogwaardige kwaliteit

Meijer Natuursteen staat al ruim 100 jaar voor de beste kwaliteit grafmonumenten.
Indien u voor een grafsteenrestauratie door ons kiest, verrichten wij al het nodige werk geheel zelfstandig. Wij besteden veel zorg en aandacht aan de uitwerking van uw gekozen materialen. Ons doel is dat u uitermate tevreden bent met het resultaat. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het schoonmaken en het onderhoud van grafstenen? Wanneer u voor onze grafrestauratie kiest, kunnen wij het graf blijvend schoonmaken en onderhouden. Zo zorgen we ervoor dat het graf haar optimale staat blijft behouden. Bij ons krijgt u tevens 30 jaar garantie op de grafrestauratie. Wenst u gebruik te maken van onze grafsteenrestauratie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

grafsteen restauratie

Schakel ons in voor de grafsteenrestauratie

Wenst u meer te weten over de materialen die wij gebruiken gedurende het restaureren van het graf? Wilt u ons inzetten voor een grafrestauratie? Neem contact met ons op via 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Uw gewenste grafrestauratie ligt bij ons in goede handen.

Bel ons nu vrijblijvend