Een unieke grafzerk laten ontwerpen nabij Arnhem

Wilt u een grafzerk voor een dierbare te kopen in Oosterbeek, in regio Arnhem? Meijer Natuursteen kan het grafmonument voor u ontwerpen en vervaardigen. Dit alles doen we met aandacht en precisie. Wij zijn namelijk al ruim 100 jaar gespecialiseerd in de realisatie van diverse grafzerken. Het overlijden van een naaste kan diepe emoties teweegbrengen. De zoektocht naar de juiste grafsteen kan hierdoor als lastig ervaren worden. Wij bieden u hier graag goede ondersteuning in. Laat ons u een rondleiding bieden door onze toonzaal, zodat wij u ons aanbod aan grafzerken kunnen tonen. Op onze website vindt u tevens een selectie. Heeft u al een idee voor een grafzerk die u wilt kopen in de buurt van Arnhem? Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij precies de zerk kunnen creëren die u wenst.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Een breed aanbod waaruit u een grafzerk kunt kopen in de regio Arnhem

Wij hebben diverse grafzerken in onze toonzaal waar u uit kunt kiezen. Gedurende de rondleiding vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden van onze grafmonumenten. Wenst u een grafzerk van het vaak gekozen graniet te kopen bij ons nabij Arnhem? Of past een grafsteen van marmer meer bij uw dierbare? U kunt kiezen uit diverse materialen, zoals glas, cortenstaal en natuurlijk/ruw materiaal. Deze materialen kunnen zelfs met elkaar gecombineerd worden. Denk aan een natuurlijke/ruwe basis in combinatie met een grafmonument van glas. Of wat dacht u van een marmer grafmonument, uiteraard gegraveerd met tekst?

Wij zijn ook inzetbaar voor schoonmaak, onderhoud en restauratie

Wanneer u een grafzerk gaat kopen bij ons in regio Arnhem, gaan wij zeer secuur te werk. Wij zijn persoonlijk betrokken, zorgvuldig en bieden enkel hoogwaardige kwaliteit. Dit ziet u terug in alle door ons gerealiseerde grafmonumenten. U kunt ons tevens inzetten voor de schoonmaak en het onderhoud van grafstenen. Wenst u een grafsteenrestauratie? Laat ons een graf restaureren naar uw ideeën. Op al onze grafmonumenten bieden wij een garantie van 30 jaar. Mogen wij een grafsteen schoonmaken en onderhouden? Of wilt u ons inzetten voor een restauratie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Laat ons een grafzerk ontwerpen en vervaardigen

Heeft u in ons aanbod grafzerken nabij Arnhem een model naar wens gezien dat u wilt kopen? Of wilt u zelf een idee aandragen voor de grafsteen? Wij denken graag met u mee en bieden creatieve oplossingen. Maak direct een afspraak voor het kopen van een grafzerk en laat ons u rondleiden door onze toonzaal in Oosterbeek, gelegen in de buurt van Arnhem. Bel ons via 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl.

Meijer Natuursteen