Een unieke grafzerk laten ontwerpen nabij Arnhem

Wenst u een grafzerk voor een dierbare te kopen in de regio Arnhem? Meijer Natuursteen in Oosterbeek kan het grafmonument voor u ontwerpen en vervaardigen. Dit alles doen we met aandacht en precisie. Wij zijn namelijk al ruim 100 jaar gespecialiseerd in de realisatie van diverse grafzerken. Het overlijden van een naaste kan diepe emoties teweegbrengen. De zoektocht naar de juiste grafsteen kan hierdoor als lastig ervaren worden. Wij bieden u hier graag goede ondersteuning in. Laat ons u een rondleiding bieden door onze toonzaal, zodat wij u ons aanbod aan grafzerken kunnen tonen. Op onze website vindt u tevens een selectie. Heeft u al een idee voor een grafzerk die u wilt kopen in de buurt van Arnhem? Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij precies de zerk kunnen creëren die u wenst.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Een breed aanbod waaruit u een grafzerk kunt kopen in de regio Arnhem

Wij hebben diverse grafzerken in onze toonzaal waar u uit kunt kiezen. Gedurende de rondleiding vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden van onze grafmonumenten. Wenst u een grafzerk van het vaak gekozen graniet te kopen? Of past een grafsteen van marmer meer bij uw dierbare? Er kan gebruik gemaakt worden van diverse materialen, zoals glas, cortenstaal, hout en natuurlijk/ruw materiaal. Deze materialen kunnen zelfs met elkaar gecombineerd worden. Denk aan een natuurlijk/ruw graf met een gedenksteen van glas. Of wat dacht u van een marmer grafmonument met houten elementen, uiteraard gegraveerd met tekst? Maak direct een afspraak voor het kopen van een grafzerk en laat ons u rondleiden door onze toonzaal in Oosterbeek, gelegen in de buurt van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Doetinchem.

Ook inzetbaar voor schoonmaak, onderhoud en restauratie

Bij het ontwerpen en vervaardigen van onze grafzerken gaan wij zeer secuur te werk. Wij zijn persoonlijk betrokken, zorgvuldig en bieden enkel hoogwaardige kwaliteit. Dit ziet u terug in alle door ons gerealiseerde grafmonumenten. U kunt ons tevens inzetten voor de schoonmaak en het onderhoud van grafstenen. Wenst u een grafsteenrestauratie? Laat ons een graf restaureren naar uw ideeën. Op al onze grafmonumenten bieden wij een garantie van 30 jaar. Mogen wij een grafzerk schoonmaken en onderhouden? Of wilt u ons inzetten voor een restauratie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Laat ons een grafzerk ontwerpen en vervaardigen

Heeft u in ons aanbod grafzerken nabij Arnhem een model naar wens gezien dat u wilt kopen? Of wilt u zelf een idee aandragen voor de grafsteen? Wij denken graag met u mee en bieden creatieve oplossingen. Bel ons vandaag nog via 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl.