skip to Main Content
Bel vrijblijvend: 026 333 79 94

Een unieke grafzerk laten ontwerpen

Wenst u een grafzerk voor een dierbare? Meijer Natuursteen kan het grafmonument ontwerpen en vervaardigen. Dit alles met aandacht en precisie. Wij zijn namelijk al ruim 100 jaar gespecialiseerd in de realisatie van diverse grafzerken. Het overlijden van een naaste kan diepe emoties teweeg brengen. De zoektocht naar de juiste grafsteen kan hierdoor als lastig ervaren worden. Wij bieden u hier graag goede ondersteuning in. Laat ons u een rondleiding bieden door onze toonzaal, zodat wij u ons aanbod aan grafzerken kunnen tonen. Op onze website vindt u tevens een selectie van onze grafzerken. Heeft u al een idee voor een grafzerk? Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij precies die ene grafzerk kunnen creëren die u wenst.

grafzerk graniet

grafzerk glas

Maak een keuze uit ons aanbod grafzerken

Wij hebben diverse grafzerken in onze toonzaal waar u uit kunt kiezen. Gedurende de rondleiding vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden van onze grafmonumenten.
Wenst u een grafzerk van het vaak gekozen graniet? Of past een grafsteen van marmer meer bij uw dierbare? Er kan gebruik gemaakt worden van diverse materialen, zoals glas, cortenstaal, hout en natuurlijk/ruw materiaal. Deze materialen kunnen zelfs met elkaar gecombineerd worden. Denk aan een natuurlijk/ruw graf met een gedenksteen van glas. Of wat dacht u van een marmer grafmonument met houten elementen? Maak direct een afspraak voor het uitkiezen van een grafzerk en laat ons u rondleiden door onze toonzaal.

Schoonmaken en onderhouden van grafzerken

Bij het ontwerpen en vervaardigen van onze grafzerken gaan wij zeer secuur te werk. Wij zijn persoonlijk betrokken, zorgvuldig en bieden enkel hoogwaardige kwaliteit. Dit ziet u terug in alle door ons gerealiseerde grafmonumenten. U kunt ons tevens inzetten voor de schoonmaak en het onderhoud van grafstenen. Wenst u een grafrestauratie? Laat ons een graf restaureren naar uw ideeën. Op al onze grafmonumenten bieden wij een garantie van 30 jaar. Mogen wij een grafzerk schoonmaken en onderhouden? Of wilt u ons inzetten voor het restaureren van een grafzerk? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Laat ons een grafzerk ontwerpen en vervaardigen

Heeft u uit ons aanbod grafzerken een model naar wens gezien? Of wilt u zelf een idee aandragen voor de grafsteen? Wij denken graag met u mee en bieden creatieve oplossingen. Bel ons vandaag nog via 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl.
Meijer Natuursteen is uw partner in het ontwerpen en realiseren van de door u gewenste grafzerk.

Bel ons nu vrijblijvend