Grafmonumenten Herteren

Meijer natuursteen

Uw partner voor een unieke grafsteen in Heteren

Al sinds 1886 richt Meijer Natuursteen zich op het ontwerpen en plaatsen van bijzondere grafmonumenten voor in Heteren. Bij onze aanpak staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Wij zorgen ervoor dat er straks een unieke, persoonlijke grafsteen gerealiseerd en geplaatst is. Ga eerst met ons in gesprek over het gewenste design. Laat ons u ook meenemen naar onze toonzaal. Hier vindt u verschillende voorbeelden van gedenkstenen, grafmonumenten en urnmonumenten ter inspiratie. Maak een afspraak met ons, dan zorgen wij ervoor dat er straks een mooie, bijzondere en unieke gedenksteen in Heteren staat.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de diversiteit in grafmonumenten in Heteren

Wat uw wensen ook zijn, wij vertalen deze graag in een uniek design voor een grafzerk. Wordt het een klassiek urnmonument van graniet? Een moderne grafsteen van marmer? Een strak grafmonument van RVS en/of glas? Of wenst u een ruwe, natuurlijke gedenksteen van cortenstaal en/of hout? Heeft de overledene u eerder al wat ideeën gegeven voor het design? Of heeft u zelf bepaalde voorkeuren? Wij vertalen ze graag in het te realiseren kindergrafje, de grafsteen of het urnmonument. Laat u alvast inspireren door de voorbeelden van grafzerken en kindergrafstenen op deze website. Zo ontdekt u snel welk soort grafmonument uw voorkeur heeft voor in Heteren.

Draag de realisatie van de grafzerk aan ons over

Volgens een zeer betrokken en persoonlijke aanpak vervaardigen wij al meer dan 100 jaar allerhande grafmonumenten. Deze aanpak begint met een persoonlijk gesprek over uw wensen voor de (baby of kinder) gedenksteen. Uw wensen koppelen we aan onze mogelijkheden, zodat er een uniek en bijzonder design ontstaat. Is er een idee geuit dat volledig aan uw wensen voldoet? Dan zetten wij ons tot enkele maanden in voor het verder ontwerpen en vervaardigen van de gedenksteen. Wat er ook moet gebeuren, wij volbrengen elke taak volledig eigenhandig. Zo zijn wij ook uw partner voor het schoonmaken en onderhouden van de grafzerk in Heteren. En wij verzorgen de eventueel benodigde grafsteenrestauratie, want wij bieden 30 jaar garantie op al onze grafzerken.

Wij staan voor u klaar

Benader ons vanuit Heteren voor een afspraak

Wilt u dat wij een klassiek, modern, strak of natuurlijk grafmonument voor in Heteren ontwerpen en vervaardigen? Laat ons uw wensen voor het grafmonument weten. Wenst u graniet, glad marmer, natuurlijk hout, gekleurd glas, mat RVS of ruw cortenstaal als materiaal? Wij vertalen uw wensen tot een uniek design. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl en laat ons de grafsteen, het kindergrafmonument of de baby gedenksteen voor in Heteren realiseren.

 

Lees meer over onze werkwijze