Grafmonument van hout

Meijer natuursteen

Een houten grafsteen in regio Arnhem

Is uw dierbare overleden en wenst u een houten grafsteen te laten ontwerpen, vervaardigen en onderhouden in regio Arnhem? Schakel dan Meijer Natuursteen uit Oosterbeek in. Wij zijn al ruim honderd jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van verschillende soorten grafzerken. Onze materialen bestaan uit glas, rvs, cortenstaal, graniet en marmer. Tevens kun u een natuurlijke/ruwe grafsteen door ons laten ontwerpen. Kom bij ons langs voor een rondleiding door de toonzaal en maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod. Wilt u liever uw eigen unieke grafmonument laten ontwerpen? Ook dat is mogelijk. Op onze website kunt u veel inspiratie opdoen voor grafmonumenten en urnmonumenten. Ook in babygedenkstenen en kindergrafstenen hebben we een ruim aanbod. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw houten grafsteen en we gaan voor u aan de slag in Oosterbeek, vlak bij Arnhem.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Een houten grafsteen geeft een warme uitstraling

Natuurlijk hout geeft een warme uitstraling aan een grafsteen. Tevens is ons materiaal goed bestand tegen veranderende weersomstandigheden. Het is solide materiaal dat lang mooi blijft. We gebruiken teakhout, maar kunnen ook prachtige, natuurlijke houtsoorten gebruiken. De natuur levert ons bedrijf nabij Arnhem vele mooie houtsoorten die vaak uiterst geschikt zijn voor een houten grafsteen. Laat ons dit materiaal combineren met andere materialen voor een graf, zoals een gedenkplaat van marmer of prachtige bloemen van glas. Ook graveren we graag een mooie tekst in het grafmonument. Wanneer u interesse heeft in een houten grafsteen, nodigen we u van harte uit in onze toonzaal in Oosterbeek, nabij Arnhem. We laten ons aanbod graag aan u zien.

Uw schoonmaak en onderhoud geheel verzorgd

Mogen we ook de schoonmaak en het onderhoud van uw grafzerk van hout op ons nemen? Voor goed onderhoud is namelijk enige materiaalkennis nodig. Het beste is daarom om dit uit te besteden, zodat het grafmonument haar oorspronkelijke staat behoudt. Indien u ervoor kiest om uw grafzerk door ons te laten ontwerpen en vervaardigen, bieden we ook graag aan om het onderhoud en de schoonmaak op ons te nemen. Op al onze gedenk- en grafstenen ontvangt u van ons een garantie van 30 jaar. Deze garantie kunnen we geven omdat we met duurzaam materiaal werken. Ook wanneer u ons inschakelt voor grafrestauratie, verzorgen we nadien regelmatig de schoonmaak en het onderhoud.

Wij staan voor u klaar

Maak vandaag nog een afspraak

Wenst u een houten grafsteen te laten ontwerpen door ons bedrijf uit Oosterbeek, nabij Arnhem? Of wilt u ons inschakelen voor grafrestauratie? Bel dan naar 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. We beantwoorden graag al uw vragen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze toonzaal vlak bij Arnhem om een houten grafsteen of een ander gedenkmonument uit te kiezen.

 

Lees meer over onze werkwijze