Meijer natuursteen

Kies voor een uniek kindermonument vlak bij Arnhem

Schakel Meijer Natuursteen uit Oosterbeek in als het tijd is om een kindermonument te laten ontwerpen en vervaardigen in de regio Arnhem. Een kindergrafmonument moeten laten realiseren, is een zeer emotionele taak. Wij begeleiden u hier graag in. Al sinds 1886 realiseren wij gedenkstenen, waaronder die voor baby’s en kinderen. Laat ons zorgvuldig in kaart brengen wat er zoal mogelijk is qua materiaal, kleur, formaat en design. Uiteraard is er volop ruimte voor uw eigen wensen. Wij bieden standaard kindergrafmonumenten aan, maar luisteren ook aandachtig naar uw persoonlijke ideeën en voorkeuren. Op die manier creëren we precies die grafsteen die perfect past bij het kind uit Arnhem of omgeving.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van een kindermonument in de regio Arnhem

Kindermonumenten zijn vaak wat kleiner dan grafstenen voor volwassenen. Maar alle mogelijkheden die voor gewone grafzerken gelden, gelden ook voor kindergrafmonumenten. Zo kiest u uit diverse materialen. Wij maken nabij Arnhem vaak een grafsteen voor een kind in glas, marmer en graniet, maar cortenstaal en een rvs-grafmonument worden vaak gekozen vanwege hun unieke karakter. Wat bij ons voorop staat, is dat wij een mooie, persoonlijke en unieke gedenkplek realiseren waar ouders, andere familieleden en vrienden hun kind, zusje, broertje, kleinkind, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje kunnen gedenken. Geef daarom uw wensen aan ons door. Wilt u een bepaalde afbeelding of tekst gegraveerd hebben in de grafsteen voor uw kind door onze specialisten in regio Arnhem? Dan zorgen wij ervoor dat dit vakkundig en naar uw wens gebeurt.

Zo komt een grafsteen voor een kind tot stand bij ons in Arnhem

Het ontwerpen van een kindermonument begint met een uitvoerig gesprek in Arnhem of omstreken. Hierin geeft u uw wensen aan en wijzen wij u op diverse mogelijkheden. Wij nodigen u tevens graag uit in onze toonzaal nabij Arnhem om uw gewenste kindermonument uit te kiezen. Hier staan enkele voorbeelden opgesteld. In ons portfolio kunt ook alvast een aantal varianten bekijken. Bij ons is alles mogelijk. Kies voor een standaard design, laat deze ietwat aanpassen naar uw eigen voorkeuren of laat Meijer Natuursteen uit regio Arnhem een unieke grafsteen voor een kind vervaardigen, volledig naar uw wensen. Het realiseren van een kindermonument door onze specialisten nabij Arnhem kan tot enkele maanden in beslag nemen. Hierna blijven wij betrokken bij het op orde houden van de gedenksteen. Wij maken deze schoon, onderhouden deze en wij voeren waar nodig een grafsteenrestauratie uit. U ontvangt bovendien 30 jaar garantie op het kindermonument bij ons nabij Arnhem.

Wij staan voor u klaar

Laat ons een unieke grafsteen voor uw kind vervaardigen nabij Arnhem

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Meijer Natuursteen in Oosterbeek, nabij Arnhem, wat betreft de realisatie van een grafsteen voor een kind? Kom dan met ons in contact. Bel naar 026 333 79 94, stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl of vul ons contactformulier in. Dan gaan wij voor u aan de slag om een uniek, bijzonder en tijdloos kindermonument te creëren in Arnhem en omstreken.Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen