Meijer natuursteen

Kies voor een uniek kindermonument vlak bij Arnhem

Schakel Meijer Natuursteen uit Oosterbeek in als het tijd is om een kindermonument te laten ontwerpen en vervaardigen in de regio Arnhem. Een kindergrafmonument moeten laten realiseren, is een zeer emotionele taak. Wij begeleiden u hier graag in. Al sinds 1886 realiseren wij gedenkstenen, waaronder die voor baby’s en kinderen. Laat ons zorgvuldig in kaart brengen wat er zoal mogelijk is qua materiaal, kleur, formaat en design. Uiteraard is er volop ruimte voor uw eigen wensen. Wij bieden standaard kindergrafmonumenten aan, maar luisteren ook aandachtig naar uw persoonlijke ideeën en voorkeuren. Op die manier creëren we precies die grafsteen die perfect past bij het kind uit Arnhem of omgeving.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van een kindermonument in de regio Arnhem

Kindermonumenten zijn vaak wat kleiner dan grafstenen voor volwassenen. Maar alle mogelijkheden die voor gewone grafzerken gelden, gelden ook voor kindergrafmonumenten. Zo kiest u uit diverse materialen. Wij maken nabij Arnhem vaak een grafsteen voor een kind in glas, RVS, marmer en graniet, maar ook hout en cortenstaal worden vaak gekozen vanwege hun natuurlijke en pure karakter. Wat bij ons voorop staat, is dat wij een mooie, persoonlijke en unieke gedenkplek realiseren waar ouders, andere familieleden en vrienden hun kind, zusje, broertje, kleinkind, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje kunnen gedenken. Geef daarom aan ons door welke wensen u heeft. Wilt u een bepaalde afbeelding of tekst gegraveerd hebben in het kindermonument? Dan zorgen wij ervoor dat dit vakkundig en naar uw wens gebeurt.

Zo komt een grafsteen voor een kind tot stand

Het ontwerpen van een kindermonument begint met een uitvoerig gesprek in Arnhem of omstreken. Hierin geeft u uw wensen aan en wijzen wij u op diverse mogelijkheden. Wij nodigen u tevens graag uit in onze toonzaal in Oosterbeek. Hier staan enkele voorbeelden opgesteld. In ons portfolio kunt ook alvast een aantal varianten bekijken. Bij ons is alles mogelijk! Kies voor een standaard design, laat deze ietwat aanpassen naar uw eigen voorkeuren of laat ons een unieke grafsteen voor een kind vervaardigen, volledig naar uw wensen. Het realiseren van kindermonumenten kan tot enkele maanden in beslag nemen. Hierna blijven wij betrokken bij het op orde houden van de gedenksteen. Wij maken deze schoon, onderhouden deze en wij voeren waar nodig een grafsteenrestauratie uit. U ontvangt bovendien 30 jaar garantie op het kindermonument.

Wij staan voor u klaar

Laat ons een uniek kindermonument vervaardigen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in kindermonumenten? Kom dan in contact met Meijer Natuursteen. Bel naar 026 333 79 94, stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl of vul ons contactformulier in. Dan gaan wij voor u aan de slag om een uniek, bijzonder en tijdloos kindergrafmonument te creëren in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Doetinchem of omsteken.Lees meer over onze werkwijze