skip to Main Content
Bel vrijblijvend: 026 333 79 94

Kies voor een uniek kindermonument

Schakel Meijer Natuursteen in als het tijd is een kindermonument te laten ontwerpen en vervaardigen. Een kindergrafmonument moeten laten realiseren, is een zeer emotionele taak. Wij begeleiden u hier graag in. Al sinds 1886 realiseren wij gedenkstenen, waaronder die voor baby’s en kinderen. Laat ons zorgvuldig in kaart brengen wat er zoal mogelijk is qua materiaal, kleur, formaat en design. Uiteraard is er volop ruimte voor uw eigen wensen. Wij bieden standaard kindergrafmonumenten aan, maar luisteren ook aandachtig naar uw persoonlijke ideeën en voorkeuren. Op die manier kunnen we precies dat kindermonument creëren dat perfect past.

Ontdek de mogelijkheden in kindergrafmonumenten

Kindermonumenten zijn vaak wat kleiner dan grafstenen voor volwassenen. Maar alle mogelijkheden die voor gewone grafzerken gelden, gelden ook voor kindergrafmonumenten. Zo kunt u kiezen uit diverse materialen. Wij maken vaak gedenkstenen voor kinderen in glas, RVS, marmer en graniet, maar ook hout en cortenstaal worden vaak gekozen vanwege hun natuurlijke en pure karakter. Wat bij ons voorop staat, is dat wij een mooie, persoonlijke en unieke gedenkplek realiseren waar ouders, andere familieleden en vrienden hun kind, zusje, broertje, kleinkind, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje kunnen gedenken. Geef daarom aan ons door welke wensen u heeft. Wilt u een bepaalde afbeelding of tekst gegraveerd hebben in het kindergrafmonument? Dan zorgen wij ervoor dat dit vakkundig en naar uw wens gebeurt.

Zo komt een kindermonument tot stand

Het ontwerpen van een kindergrafmonument begint met een uitvoerig gesprek. Hierin geeft u uw wensen aan en wijzen wij u op alle mogelijkheden. Wij nodigen u tevens graag uit in onze toonzaal. Hier staan enkele voorbeelden opgesteld. Op deze website kunt ook alvast wat varianten bekijken. Bij ons is alles mogelijk. Kies voor een standaard design, laat deze ietwat aanpassen naar uw eigen voorkeuren of laat ons een uniek kindermonument vervaardigen, volledig naar uw wensen. Het realiseren van kindergrafmonumenten kan tot enkele maanden in beslag nemen. Daarna blijven wij betrokken bij het op orde houden van de gedenksteen. Wij maken deze schoon, wij onderhouden deze en wij voeren zonodig een grafsteenrestauratie uit. U ontvangt bovendien 30 jaar garantie op het kindermonument.

Laat ons een uniek kindergrafmonument vervaardigen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in kindermonumenten? Kom dan in contact met Meijer Natuursteen. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Dan gaan wij voor u aan de slag voor een uniek, bijzonder en tijdloos kindergrafmonument.

Bel ons nu vrijblijvend