Kindermonument

Meijer natuursteen

Kies voor een uniek kindermonument

Schakel Meijer Natuursteen in als het tijd is om een kindermonument te laten ontwerpen en vervaardigen. Een kindergrafmonument moeten laten realiseren, is een zeer emotionele taak. Wij begeleiden u hier graag in. Al sinds 1886 realiseren wij gedenkstenen, waaronder die voor baby’s en kinderen. Laat ons zorgvuldig in kaart brengen wat er zoal mogelijk is qua materiaal, kleur, formaat en design. Uiteraard is er volop ruimte voor uw eigen wensen. Wij bieden standaard kindergrafmonumenten aan, maar luisteren ook aandachtig naar uw persoonlijke ideeën en voorkeuren. Op die manier kunnen we precies die grafsteen creëren die perfect past bij het kind.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

  • Meijer Natuursteen maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze cookieverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van een kindermonument

Kindermonumenten zijn vaak wat kleiner dan grafstenen voor volwassenen. Maar alle mogelijkheden die voor gewone grafzerken gelden, gelden ook voor kindergrafmonumenten. Zo kiest uit diverse materialen. Wij maken vaak een grafsteen voor een kind in glas, RVS, marmer en graniet, maar ook hout en cortenstaal worden vaak gekozen vanwege hun natuurlijke en pure karakter. Wat bij ons voorop staat, is dat wij een mooie, persoonlijke en unieke gedenkplek realiseren waar ouders, andere familieleden en vrienden hun kind, zusje, broertje, kleinkind, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje kunnen gedenken. Geef daarom aan ons door welke wensen u heeft. Wilt u een bepaalde afbeelding of tekst gegraveerd hebben in het kindermonument? Dan zorgen wij ervoor dat dit vakkundig en naar uw wens gebeurt.

Zo komt een grafsteen voor een kind tot stand

Het ontwerpen van een kindergrafmonument begint met een uitvoerig gesprek. Hierin geeft u uw wensen aan en wijzen wij u op diverse mogelijkheden. Wij nodigen u tevens graag uit in onze toonzaal. Hier staan enkele voorbeelden opgesteld. Op deze website kunt ook alvast een aantal varianten bekijken. Bij ons is alles mogelijk! Kies voor een standaard design, laat deze ietwat aanpassen naar uw eigen voorkeuren of laat ons een unieke grafsteen voor een kind vervaardigen, volledig naar uw wensen. Het realiseren van kindermonumenten kan tot enkele maanden in beslag nemen. Hierna blijven wij betrokken bij het op orde houden van de gedenksteen. Wij maken deze schoon, onderhouden deze en wij voeren waar nodig een grafsteenrestauratie uit. U ontvangt bovendien 30 jaar garantie op het kindermonument.

Wij staan voor u klaar

Laat ons een uniek kindermonument vervaardigen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in kindermonumenten? Kom dan in contact met Meijer Natuursteen. Bel naar 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Dan gaan wij voor u aan de slag voor een uniek, bijzonder en tijdloos kindergrafmonument.Lees meer over onze werkwijze