Marmeren grafsteen Ede

Meijer natuursteen

Een marmeren grafsteen laten maken in regio Ede

Voor een prachtige marmeren grafsteen voor uw overleden dierbare schakelt u Meijer Natuursteen uit Oosterbeek, vlak bij Ede, in. Wij vervaardigen namelijk al meer dan honderd jaar grafstenen van verschillende materialen, waaronder een grafsteen van marmer. Met onze ervaring en ons vakmanschap bent u ervan verzekerd dat u een grafsteen ontvangt die aan al uw wensen voldoet. Bezoek gerust onze toonzaal nabij Ede om de mogelijkheden te bekijken en een geschikte marmeren grafsteen uit te kiezen.

Grafmonument Marmer

Grafmonument Hout

Grafmonument Graniet

Grafmonument Cortenstaal

Grafmonument Natuurlijk/Ruw

Grafmonument Glas

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Een marmeren grafsteen laten ontwerpen in regio Ede

Natuurlijk bent u niet verplicht een standaard grafsteen van marmer uit te kiezen. Een grafsteen is immers heel persoonlijk en daarom ontwerpen we de grafsteen graag voor u. We luisteren eerst aandachtig naar uw wensen en voorkeuren, waarna we een design op maat maken. Wanneer dit inderdaad de marmeren grafsteen is die u voor ogen heeft, zullen we de grafsteen voor u realiseren in ons bedrijf in Oosterbeek, vlak bij Ede. Uiteraard graveren we de grafsteen met een door u uitgekozen tekst en/of afbeelding.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een grafsteen van marmer

We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden wanneer u een grafsteen van marmer wenst. Maak gerust een afspraak bij u thuis of in onze toonzaal in Oosterbeek, zodat we samen een passende grafsteen uit kunnen kiezen voor uw overleden dierbare. Bel naar 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl om een geschikt moment uit te kiezen. Van tevoren kunt u ons portfolio bekijken, zodat u een beeld krijgt over de mogelijkheden bij Meijer Natuursteen.