Natuurlijk/ruw grafmonument

Meijer natuursteen

Een natuurlijke/ruwe grafsteen voor uw dierbare?

Wenst u een natuurlijk/ruwe grafsteen voor uw overleden dierbare en wilt u deze laten ontwerpen en vervaardigen? Laat Meijer Natuursteen dit voor u doen. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in het ontwerpen en vervaardigen van grafmonumenten. Hierbij gebruiken wij materialen zoals marmer, graniet, hout, glas, RVS en cortenstaal. Neem een kijkje in onze toonzaal voor ons diverse aanbod. Wilt u kiezen uit onze bestaande ontwerpen? Of laat u ons uw unieke gedenksteen ontwerpen? Ons aanbod grafmonumenten en urnmonumenten is te vinden op onze website. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Wij bieden u graag ondersteuning. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, zodat wij uw gewenste natuurlijke/ruwe grafzerk voor u kunnen ontwerpen.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

  • Meijer Natuursteen maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze cookieverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De natuurlijke/ruwe grafzerk

Natuurlijke/ruwe grafstenen zij ruw gehakt of aan de voor- en zijkanten gepolijst. Ze kunnen ook ruw gehakte zijkanten bevatten. De natuur levert mooie elementen, kleuren en vormen voor grafmonumenten. Een onbewerkt stuk steen dat in het bos gevonden is, kan prachtig materiaal zijn voor uw grafzerk. Of wat dacht u van mooi stuk hout? Natuurlijke grafmonumenten zijn er in vele vormen te vinden. U kunt kiezen uit unieke onbewerkte keien die direct uit de natuur komen of speciale houtsoorten en stenen. Wij kunnen dit materiaal voor uw grafzerk ook combineren met andere materialen. Zo kunnen wij met cortenstaal verfijnde bloemen creëren en een gedenkplaat van glas ontwerpen. U kunt er ook voor kiezen uw tekst in de kei of het hout te laten graveren. Wat wenst u voor uw natuurlijke/ruwe grafmonument?

Wij kunnen ook het onderhoud van uw grafsteen verzorgen

Uw natuurlijke/ruwe grafzerk schoonmaken kunt u zelf doen, maar u heeft wel enige kennis van dit materiaal nodig. Wilt u uw grafsteen in goede staat behouden, dan kunt u dit beter uitbesteden. Wij kunnen ook de schoonmaak en het onderhoud van uw grafmonument op ons nemen. Kiest u ervoor uw gedenksteen door ons te laten ontwerpen, dan verzorgen wij automatisch het onderhoud van uw grafzerk. Kiest u voor een grafsteen, babgedenksteen of kindergedenksteen? Bij ons heeft u altijd een garantie van 30 jaar. U kunt erop rekenen dat wij de schoonmaak en het onderhoud geregeld uitvoeren. Ook wanneer u een grafrestauratie wenst, kunt u ons hiervoor inzetten. Dit doen wij met veel aandacht en zorgvuldigheid. Vertel ons vandaag nog wat wij voor uw natuurlijke/ruwe grafsteen kunnen betekenen.

Wij staan voor u klaar

Benader ons voor een afspraak

Bent u specifiek op zoek naar een natuurlijke grafsteen? Of zoekt u een meer ruwe grafzerk? Bel ons voor een afspraak. Wij ondersteunen u graag bij de keuze voor uw grafmonument. Bel 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Maak een keuze voor uw natuurlijke/ruwe grafmonument uit ons aanbod.

 

Lees meer over onze werkwijze