Meijer natuursteen

Interesse in onze natuurlijke grafstenen in regio Ede?

Wanneer u op zoek bent naar een passende grafsteen voor uw overleden dierbare en natuurlijke en ruwe grafstenen uw voorkeur hebben, laat deze dan ontwerpen en vervaardigen door Meijer Natuursteen uit Oosterbeek, nabij Ede. Wij hebben namelijk al meer dan honderd jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van allerlei soorten grafmonumenten. Niet alleen voor een natuurlijke en ruwe grafsteen schakelt u ons bedrijf vlak bij Ede in, maar ook voor grafstenen van bijvoorbeeld marmer, graniet, glas, rvs en cortenstaal kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje in onze toonzaal nabij Ede en doe inspiratie op voor de grafsteen voor uw overleden dierbare; ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar natuursteen of ander materiaal. Kies gerust uit onze bestaande ontwerpen of laat ons een unieke gedenksteen ontwerpen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? We bieden u graag ondersteuning. Laat ons weten wat voor grafstenen u in gedachten heeft, zodat we uw gewenste natuurlijke, ruwe grafsteen voor u kunnen ontwerpen vanuit onze vestiging nabij Ede.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Kies uit diverse soorten natuurlijke grafstenen bij ons in regio Ede

Een grafsteen van natuursteen is bij ons nabij Ede altijd ruw gehakt of aan de voor- en zijkanten gepolijst. Ze kunnen ook ruw gehakte zijkanten bevatten. De natuur levert mooie elementen, kleuren en vormen voor grafmonumenten. Wanneer u Meijer Natuursteen uit Oosterbeek, nabij Ede inschakelt, heeft u de keuze uit vele vormen natuurlijke grafstenen – zoals een grafsteen van natuursteen. U kunt kiezen uit unieke onbewerkte keien die direct uit de natuur komen of speciale stenen. Wij kunnen dit ruwe materiaal voor uw grafsteen ook combineren met andere materialen uit Ede of omgeving. Laat ook een mooie tekst graveren in de grafsteen. Wat voor ruwe grafsteen mogen we vanuit Oosterbeek, vlak bij Ede, voor u realiseren?

Besteed ook het onderhoud van de grafsteen aan ons uit

Het schoonmaken van de ruwe grafsteen kunt u natuurlijk zelf doen, maar dan heeft u wel enige kennis van het materiaal nodig. Wanneer u de grafsteen van natuursteen in goede staat wilt behouden, raden we u aan om het onderhoud uit te besteden aan onze specialisten nabij Ede. Wanneer u een van onze natuurlijke grafstenen bestelt voor een graf in Ede, kunt u erop rekenen dat wij de schoonmaak en het onderhoud geregeld uitvoeren.

Wij staan voor u klaar

Benader ons voor een afspraak

Heeft u interesse in een van de natuurlijke grafstenen uit onze toonzaal nabij Ede? Of zoekt u een meer ruwe grafzerk? Bel ons dan gerust voor een afspraak. Wij ondersteunen u graag bij het maken van een keuze. Bel naar 026 333 79 94 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij van Meijer Natuursteen komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor natuurlijke grafstenen te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal vlak bij Ede om een ruwe grafsteen uit te kiezen.

 

Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen