Meijer natuursteen

Speciale urnmonumenten in Arnhem of omgeving

Meijer Natuursteen uit Oosterbeek is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van bijzondere, unieke en persoonlijke grafstenen en urnmonumenten in de regio Arnhem. Wij zetten ons hier al sinds 1886 voor in. Bij ons staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Wij begrijpen heel goed hoe emotioneel en lastig de zoektocht naar een geschikt urnmonument kan zijn. Daarom begeleiden wij u graag in dit proces. Bekijk onze standaard ontwerpen, pas deze op basis van uw wensen aan of geef aan ons uw eigen, persoonlijke ideeën door. Dan zorgen wij ervoor dat er straks een uniek urnmonument bezocht kan worden.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de mogelijkheden van onze urnmonumenten nabij Arnhem

Tegenwoordig kunnen er zeer veel verschillende urnmonumenten gerealiseerd worden, zo ook voor in Arnhem en omstreken. Wij helpen u graag bij het vinden van het urnmonument dat volledig voldoet aan uw wensen of die van de overledene. Voor wat vrijblijvende inspiratie bekijkt u de voorbeelden op in ons portfolio of brengt u een bezoek aan onze toonzaal. Hier staan verschillende soorten monumenten opgesteld. Welke vorm en welk materiaal u het meeste aanspreekt, ontdekt u op deze manier al snel. Veelgekozen materialen zijn graniet en marmer, maar wij bieden meerdere interessante mogelijkheden aan met cortenstaal, rvs en glas. Wij bieden ook mogelijkheden voor kindergrafstenen. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan vertalen wij deze in het te ontwikkelen urnmonument.

Zo vervaardigen en onderhouden wij herdenkingsplaatsen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor urnmonumenten in Arnhem en omstreken? Plan dan een gesprek met ons in. Wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden om zo tot een definitief design te komen. Heeft u een bepaald ontwerp gekozen? Dan vervaardigen wij het geheel in enkele maanden. Na het plaatsen van de grafsteen, zorgen wij ervoor dat het monument in optimale staat blijft. Wij verzorgen namelijk ook diensten, zoals het schoonmaken, onderhouden en restaureren van urnmonumenten. Laat u ons een uniek monument ontwerpen en vervaardigen? Dan ontvangt u 30 jaar garantie hierop.

Wij staan voor u klaar

Benader ons als u een uniek urnmonument wenst

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van urnmonumenten in Arnhem of omgeving, bijvoorbeeld over het graveren van de grafsteen? Maak dan een afspraak met ons en bekijk de voorbeelden in onze toonzaal te Oosterbeek. U bereikt Meijer Natuursteen door te bellen naar 026 333 79 94 of door het sturen van een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij ontwerpen en vervaardigen graag een mooi, uniek en tijdloos urnmonument dat volledig aan uw wensen voldoet. Maak ook een afspraak om ons in te inschakelen voor de realisatie van een bijzonder monument.

 

Lees meer over onze werkwijze