skip to Main Content
Bel vrijblijvend: 026 333 79 94

Voor een uniek urnmonument

Meijer Natuursteen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van bijzondere, unieke en persoonlijke grafstenen en urnmonumenten. Wij zetten ons hier al sinds 1886 voor in. Bij ons staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Wij begrijpen heel goed hoe emotioneel en lastig de zoektocht naar een geschikt urnmonument kan zijn. Daarom begeleiden wij u graag in dit proces. Bekijk onze standaard ontwerpen, pas deze naar aanleiding van uw wensen aan of geef aan ons uw eigen, persoonlijke idee├źn door. Dan zorgen wij ervoor dat er straks een uniek urnmonument bezocht kan worden.

Ontdek de mogelijkheden in urnmonumenten

Tegenwoordig kunnen er zeer veel verschillende urnmonumenten gerealiseerd worden. Wij helpen u graag in het vinden van het urnmonument dat volledig voldoet aan uw wensen of die van de overledene. Voor wat vrijblijvende inspiratie kunt u de voorbeelden op deze website bekijken. Of breng een bezoekje aan onze toonzaal. Hier staan verschillende soorten monumenten opgesteld. Welke vorm en welk materiaal u het meeste aanspreekt, ontdekt u op deze manier al snel. Veelgekozen materialen zijn graniet en marmer, maar wij bieden ook diverse interessante mogelijkheden aan met cortenstaal, RVS, hout en glas. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan vertalen wij deze in het te ontwikkelen urnmonument.

Zo vervaardigen en onderhouden wij het urnmonument

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in urnmonumenten? Plan dan een gesprek met ons in. Wij bespreken dan graag uw wensen en onze mogelijkheden om zo tot een definitief design te komen. Heeft u een bepaald ontwerp gekozen? Dan vervaardigen wij het geheel in enkele maanden. Na het plaatsen van de gedenksteen, zorgen wij ervoor dat het monument in optimale staat blijft. Wij verzorgen namelijk ook diensten in het schoonmaken, onderhouden en restaureren van urnmonumenten. Laat u ons een uniek monument ontwerpen en vervaardigen? Dan ontvangt u sowieso 30 jaar garantie hierop. Maak een afspraak met ons als u ons wilt inschakelen voor de realisatie van een bijzonder monument.

Benader ons als u een uniek urnmonument wenst

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden in urnmonumenten? Maak dan een afspraak met ons en bekijk de voorbeelden in onze toonzaal. U bereikt Meijer Natuursteen door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij ontwerpen en vervaardigen graag een mooi, uniek en tijdloos urnmonument dat volledig aan uw wensen voldoet.

Bel ons nu vrijblijvend