Wat kost een grafsteen Arnhem

Meijer natuursteen

Wat kost een grafsteen in Arnhem en omgeving?

Wat kost een grafsteen in de regio Arnhem? Bij Meijer Natuursteen in Oosterbeek kunnen de prijzen voor een grafsteen variƫren. Dit heeft alles te maken met wat voor materiaal u kiest en op welke schaal het ontwerp wordt uitgevoerd. Al onze grafstenen worden vervaardigd tegen vooraf besproken prijzen, zodat u altijd goed zicht heeft op de kosten. Zo beschikt u over een mooi grafmonument voor een overleden dierbare, zoals u die had gewenst.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Wat kost een op maat gemaakte grafsteen in de regio Arnhem?

Allereerst is het belangrijk, voor het bepalen van de prijzen voor grafstenen in de omgeving Arnhem, om zicht te hebben op de materialen die we gaan gebruiken voor de grafsteen. Daarvoor heeft u de keuze uit graniet, marmer, RVS, cortenstaal, glas en hout. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om meerdere materialen met elkaar te combineren. Wanneer uw keuze bij ons bekend is, is het vervolgens belangrijk om een ontwerp te maken, wat tevens invloed heeft op de kosten van de grafsteen. Hierin kunt u bijzondere, unieke elementen verwerken om uw overleden naaste te herdenken. Op basis van onze persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat u beschikt over een welgevormde herdenkplaats.

Een volledige dienstverlening bij de prijzen van een grafsteen

Als u bij ons kijkt naar wat de kosten voor een grafsteen in de regio Arnhem zijn, is het belangrijk om in gedachten te houden dat wij veel meer doen dan enkel het ontwerp, inclusief tekstgravering, en de plaatsing. Zo kunt u bij de prijzen van de grafstenen ook rekenen op andere diensten, zoals de schoonmaak en het onderhoud van de grafsteen. Ook bij een restauratie van grafstenen zorgt Meijer Natuursteen voor een keurig eindresultaat. Dit gebeurt dan ook allemaal in eigen huis. In al onze prijzen voor grafstenen zit ook nog eens 30 jaar garantie inbegrepen.

Wij staan voor u klaar

Ontvang een duidelijk overzicht van wat uw grafsteen uiteindelijk kost

Wij willen vooral dat u altijd goed op de hoogte bent van de kosten van een grafsteen voor in Oosterbeek, Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Nijmegen of omgeving. In deze moeilijke periode laten wij dit proces zo vlot mogelijk verlopen met onze persoonlijke service. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar 026 333 79 94 of door een e-mail te sturen naar info@meijer-natuursteen.nl en krijg een duidelijk beeld van de kosten bij de verschillende mogelijkheden van een grafsteen.

Lees meer over onze werkwijze