Grafsteen kopen Ede

Meijer natuursteen

Een grafsteen kopen in regio Ede

Wilt u een grafsteen kopen in regio Ede? Dat doet u vanzelfsprekend het liefst bij een bedrijf waar persoonlijke service voorop staat. In dat geval rekent u op Meijer Natuursteen uit Oosterbeek. Wij zijn een familiebedrijf en combineren al gedurende ons gehele bestaan persoonlijke aandacht met vakmanschap. We begeleiden u bij alles wat er komt kijken wanneer u een grafsteen wilt kopen uit ons ruime aanbod aan grafstenen in regio Ede. Van het maken van het design tot aan het onderhouden van de grafsteen; u kunt op onze medewerkers rekenen.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Een grafsteen kopen uit ons ruime aanbod nabij Ede

Wanneer u een grafsteen wilt kopen, kunt u hiervoor terecht in onze toonzaal met diverse soorten grafstenen in Oosterbeek, vlak bij Ede. Hier ontdekt u de verschillende mogelijkheden die we u aanbieden. We zijn in staat om grafstenen te vervaardigen uit diverse materialen, waardoor er altijd wel een exemplaar tussen zit dat u wilt kopen en wilt laten plaatsen in Ede of omgeving. U kiest bij ons uit onder andere granieten grafstenen of een exemplaar van marmer, graniet, glas en rvs. Natuurlijk is het ook mogelijk om de grafsteen te laten graveren met een door u uitgekozen tekst.

Wij staan voor u klaar

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de grafstenen die u bij ons in Oosterbeek, vlak bij Ede, kunt kopen? Kom dan gerust langs in onze toonzaal of neem contact met ons op door te bellen naar 026 333 79 94 of een e-mail te sturen naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij zijn u graag van dienst en begeleiden u van a tot z. Schakel ons bijvoorbeeld ook gerust in voor het schoonmaken van een grafsteen.

 

Lees meer over onze werkwijze