Meijer natuursteen

Uw partner in granieten grafstenen

Granieten grafstenen zijn erg geliefd. Wilt u uw overleden naaste gedenken bij een bijzonder grafmonument van graniet? Maak dan een afspraak met Meijer Natuursteen in Oosterbeek. Al sinds 1886 ontwerpen en vervaardigen wij grafstenen van diverse materialen, waaronder graniet, marmer, cortenstaal, glas en rvs. Deze materialen kunnen uiteraard ook gecombineerd worden. Heeft u nog geen idee welk design u wenst voor het gedenkteken? Laat ons u hier dan in begeleiden. Doe alvast wat vrijblijvende inspiratie op deze website op of bezoek onze ruim opgezette toonzaal. Daarna gaan we graag met u in gesprek over de grafsteen van graniet.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Waarom kiezen voor granieten grafstenen?

Granieten grafstenen wordt al eeuwenlang vervaardigd. Dat heeft diverse redenen. Zo is dit materiaal vorstbestendig, zuurbestendig en slijtvast. Een gedenksteen van dit materiaal is dus niet onderhevig aan bijvoorbeeld weersinvloeden. Een ander groot voordeel is dat granieten grafstenen, zeker in gepolijste uitvoering, eindeloos mooi en schoon blijft. Granieten grafstenen zijn daardoor een zeer onderhoudsarme keus. Een laatste voordeel dat we hier aan willen stippen, is dat deze materiaalsoort in vele verschillende kleuren te verkrijgen is. Kiest u voor het welbekende zwart of antraciet, of bent u op zoek naar een lichtere variant? Laat ons uw wensen weten, dan kunnen wij aan de slag met de gewenste grafzerk.

Kies voor precies de juiste bewerking

Het mooie van granieten grafstenen is dat ze precies naar uw wens gepolijst kan worden. Zo ontstaat straks exact dat grafmonument waar u uw overleden naaste wilt gedenken. Precies in de juiste kleur, glans en afwerking. Zodra u een kleur en design heeft uitgekozen, bepaalt u welke glans u wenst voor het gedenkteken. Er zijn verschillende gradaties mogelijk. Veelgekozen varianten zijn matglans (gezoet) en hoogglans (gepolijst). Wilt u ontdekken welke variant u het meeste aanspreekt? Maak dan een afspraak met ons in Oosterbeek. Dan begeleiden wij u zorgvuldig in deze emotionele en lastige keus. Wij geven u graag alle tijd, ruimte en inspiratie, zodat wij straks precies die granieten grafsteen kunnen maken, die volledig aan uw wensen voldoet.

Wij staan voor u klaar

Schakel ons in voor de realisatie van een grafzerk van graniet

Wilt u dat wij een (baby- of kinder-) grafmonument of een urnmonument ontwerpen en vervaardigen? Dan zorgen wij voor een kwalitatief resultaat. Bovendien verrichten wij diensten in het schoonmaken, onderhouden en restaureren van de grafsteen. U ontvangt namelijk 30 jaar garantie op het graf- of urnmonument. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl om uw wensen aan ons door te geven aangaande het grafmonument van graniet.

 

Lees meer over onze werkwijze