Meijer natuursteen

Verrijk uw gewenste grafmonument met RVS

Meijer Natuursteen ontwerpt en realiseert niet alleen grafmonumenten van natuursteen, maar is ook gespecialiseerd in RVS. Wij zijn al sinds 1886 actief in het realiseren van grafstenen. Waar we eerst vooral werkten met graniet en marmer, worden we nu ook vaak gevraagd elementen of volledige gedenkstenen van roestvast staal, cortenstaal, glas of hout te maken. Zeker de combinatie van natuursteen en een roestvrijstalen element, zoals een figuur, lint of tekst, wordt steeds vaker gekozen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden hierin? Bekijk de voorbeelden op deze website of bezoek onze toonzaal. Dan horen we daarna graag van u hoe uw gewenste grafsteen met RVS eruit mag komen te zien.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de mogelijkheden met RVS

Kiezen voor een grafmonument van of met RVS is een zeer eigentijds besluit. U kiest hiermee voor een duurzame doch moderne uitstraling van de gedenksteen. Het roestvaste staal dat we hiervoor gebruiken is van zeer hoogwaardige kwaliteit en kunnen we precies zo bewerken als u wenst. Wilt u dat het materiaal mat is of juist erg glanst? Wenst u er een bepaalde afbeelding of tekst in uitgesneden te hebben? Laat ons uw ideeën weten, zodat wij een uniek design kunnen ontwerpen voor de grafzerk van uw overleden naaste. Door gebruik te maken van dit materiaal kunt u een natuurlijke, ruwe of klassieke grafsteen van een stijlvolle en strakke afwerking voorzien. Ga met ons in gesprek om alle mogelijkheden te ontdekken.

Laat ons de grafzerk in optimale staat houden

Een (baby of kinder) grafmonument van RVS is eenvoudig te onderhouden. Omdat wij u 30 jaar garantie geven op de grafsteen die wij vervaardigen voor uw overleden naaste, verrichten wij al het benodigde onderhoud. Laat ons daarom de grafzerk vakkundig schoonmaken, onderhouden en, indien nodig, restaureren. Wij zorgen er graag voor dat er altijd een schone, veilige en optimaal onderhouden plaats is waar u uw overleden naaste kunt gedenken. Wilt u zich straks ook niet druk hoeven maken over het onderhoud van het grafmonument? En wenst u een unieke, persoonlijke en bijzondere grafsteen te laten vervaardigen? Maak dan een afspraak met ons voor een roestvrijstalen graf- of urnmonument.

Wij staan voor u klaar

Benader ons voor een grafsteen van RVS

Wilt u het te ontwikkelen grafmonument graag verrijken met een element van RVS? Geef uw wensen dan aan ons door, zodat wij aan de slag kunnen met uw gewenste (baby of kinder) gedenksteen. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Uw wensen voor een grafmonument van of met RVS liggen bij ons in de juiste handen.

 

Lees meer over onze werkwijze