Meijer natuursteen

Verrijk uw gewenste rvs-grafmonument

Meijer Natuursteen ontwerpt en realiseert niet alleen grafmonumenten van natuursteen, maar is ook gespecialiseerd in het realiseren van een rvs-grafmonument. Wij zijn al sinds 1886 actief in het realiseren van grafstenen. Waar we eerst vooral werkten met graniet en marmer, worden we nu ook vaak gevraagd elementen of volledige gedenkstenen van roestvast staal, cortenstaal of glas te maken. Zeker de combinatie van natuursteen en een roestvrijstalen element, zoals een figuur, lint of tekst, wordt steeds vaker gekozen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een rvs-grafmonument? Bekijk de voorbeelden op deze website of bezoek onze toonzaal. Dan horen we daarna graag van u hoe uw gewenste rvs-grafmonument eruit mag komen te zien.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de mogelijkheden voor een rvs-grafmonument

Kiezen voor een rvs-grafmonument is een zeer eigentijds besluit. U kiest hiermee voor een duurzame doch moderne uitstraling van de gedenksteen. Het roestvaste staal dat we hiervoor gebruiken, is van zeer hoogwaardige kwaliteit en kunnen we precies zo bewerken als u wenst. Wilt u dat het materiaal mat is of juist glanst? Wenst u er een bepaalde afbeelding of tekst in uitgesneden te hebben? Laat ons uw ideeën weten, zodat wij een uniek design kunnen ontwerpen voor de grafzerk van uw overleden naaste. Door gebruik te maken van dit materiaal kunt u een natuurlijke, ruwe of klassieke grafsteen van een stijlvolle en strakke afwerking voorzien.

Laat ons de grafzerk in optimale staat houden

Een (baby- of kinder-) rvs-grafmonument is eenvoudig te onderhouden. Omdat wij u 30 jaar garantie geven op de grafsteen die wij vervaardigen voor uw overleden naaste, verrichten wij al het benodigde onderhoud. Laat ons daarom de grafzerk vakkundig schoonmaken, onderhouden en, indien nodig, restaureren. Wij zorgen er graag voor dat er altijd een schone, veilige en optimaal onderhouden plaats is waar u uw overleden naaste kunt gedenken. Wilt u zich straks ook niet druk hoeven maken over het onderhoud van het grafmonument? En wenst u een unieke, persoonlijke en bijzondere grafsteen te laten vervaardigen? Maak dan een afspraak met ons voor een roestvrijstalen graf- of urnmonument. U bent ook welkom om de voorbeelden van grafstenen die wij realiseren te bekijken.

Wij staan voor u klaar

Benader ons voor een grafsteen van rvs

Wilt u de te ontwikkelen gedenksteen, bijvoorbeeld een glazen grafmonument, graag verrijken met een element van rvs? Geef uw wensen dan aan ons door, zodat wij aan de slag kunnen met uw gewenste (baby- of kinder-) gedenksteen. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Uw wensen voor een rvs-grafmonument liggen bij ons in de juiste handen.

 

Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen