Tekst grafsteen Arnhem

Meijer natuursteen

Een mooie tekst op een grafsteen in de regio Arnhem laten graveren

Het is mogelijk om een tekst op een grafsteen te laten graveren door onze experts in Oosterbeek, vlak bij Arnhem. Dit hoeft niet enkel de naam van uw overleden dierbare zijn, maar ook enkele regels met tekst die deze persoon typeren. Op die manier creëert u een mooie herdenkplaats voor uw dierbare waar vrienden en familie naartoe kunnen gaan om herinneringen op te halen. Door een mooie tekst op de grafsteen te laten graveren, biedt u deze mensen een houvast in deze moeilijke dagen. Bij het graveren van uw grafsteen voor in Arnhem of omgeving bieden wij ook een duidelijk overzicht van de uiteindelijke kosten.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

De gewenste tekst op elk mogelijk materiaal van een grafsteen in of nabij Arnhem laten graveren

Wanneer u bij ons langskomt om een tekst op een grafsteen te laten graveren, is het allereerst belangrijk om te bepalen met welk materiaal wij mogen werken. Wij beschikken bij Meijer Natuursteen over een breed aanbod, waaronder een marmeren grafsteen, rvs, cortenstaal, glas en natuurlijke grafstenen. Hierbij is het tevens mogelijk om combinaties te maken met meerdere materialen. Dit heeft uiteindelijk ook invloed op de kosten van het graveren van de grafsteen.

Maak gebruik van onze totaalservice

Naast het graveren van een tekst op een grafsteen rekent u bij ons in Oosterbeek, nabij Arnhem, op een totaalpakket aan diensten met een goed zicht op de kosten. Zo ontwerpen en plaatsen wij ook een grafmonument volledig op maat en zorgen we voor de schoonmaak en het onderhoud hiervan. Wanneer u beschikt over een oudere grafsteen is het mogelijk om deze door ons te laten restaureren. Hierbij is het mogelijk om de tekst op een grafsteen te herwerken, zodat deze weer duidelijk zichtbaar wordt en het gehele ontwerp er weer wat verzorgder uitziet.

Wij staan voor u klaar

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Met een van onze op maat gemaakte grafstenen zorgt u voor een mooie plaats om uw naaste te herdenken. Wanneer u een idee heeft voor een mogelijke tekst die u op de grafsteen wilt laten zetten, laat u dit weten aan de specialisten van Meijer Natuursteen. Wij hebben veel ervaring in hun vak, waardoor we u ook hierin kunnen adviseren. Ook ontvangt u een duidelijk beeld van wat de kosten zullen zijn voor het graveren van de grafsteen, die uiteindelijk geplaatst wordt in Arnhem of omstreken. Wilt u weten wat de grafsteen gaat kosten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, door te bellen naar 026 333 79 94, een e-mail te sturen naar info@meijer-natuursteen.nl of breng een bezoek aan onze zaak te Oosterbeek. Wij vertellen u graag meer.

 

Lees meer over onze werkwijze