Baby gedenksteen

Meijer natuursteen

Wij ondersteunen u bij de keuze voor een baby gedenksteen

Behoeft u een baby gedenksteen en wilt u deze graag laten ontwerpen en vervaardigen? Leg het in handen van Meijer Natuursteen. Wij zijn ruim 100 jaar gespecialiseerd in de realisatie van diverse grafmonumenten. Wij begrijpen dat het zoeken naar een babygraf veel emoties met zich meebrengt en willen u graag de juiste ondersteuning bieden. Wij leiden u graag rond door onze toonzaal, zodat u onze selectie kunt bekijken. U kunt ook een blik op onze website werpen voor ons algemene aanbod. Heeft u zelf een idee voor het babygrafje? Laat ons uw wensen weten, zodat wij de gewenste baby gedenksteen kunnen ontwerpen en plaatsen.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Een ruim aanbod grafmonumenten

Indien u een baby gedenksteen wenst, hebben wij in onze toonzaal een divers aanbod. Wij leiden u hier graag door rond en ondersteunen u bij de keuze voor het juiste babygraf. Wenst u een gedenksteen van marmer? Of wilt u een mooi ontwerp van glas laten realiseren? U kunt ook kiezen uit hout, cortenstaalnatuurlijk/ruw materiaal en graniet. Deze materialen kunnen eveneens met elkaar gecombineerd worden. Wat dacht u van een gedenksteen van glas met mooie bloemen van cortenstaal eromheen? Of een prachtige gedenksteen van marmer? Bezoek onze toonzaal en laat ons weten wat uw wensen zijn de voor de baby gedenksteen. Laat ons uw gewenste gedenksteen ontwerpen.

Onderhoud van de baby gedenksteen

Kiest u ervoor om het babygraf door ons te laten ontwerpen en vervaardigen? Dan realiseren wij een prachtig resultaat. Aandacht, kwaliteit en vakmanschap is wat ons definieert, wat u ook terug ziet komen in de gewenste gedenksteen. Laat ons ook de gedenksteen schoonmaken en onderhouden. Bij ons kunt u terecht voor zowel de schoonmaak als het onderhoud van een grafmonument en een algehele grafrestauratie.
We bieden u tevens een garantie van 30 jaar op onze grafmonumenten. Wenst u een bezoek te brengen aan onze toonzaal zodat u een baby gedenksteen kunt kiezen? Benader ons dan vandaag nog.

Wij staan voor u klaar

Laat ons de baby gedenksteen ontwerpen

Mogen wij een prachtige en unieke gedenksteen realiseren? Wilt u onze toonzaal graag bezoeken om ons aanbod te bekijken of heeft u vragen over onze overige diensten? Bel ons dan via 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Schakel ons in om met zorg en vakkundigheid de gewenste baby gedenksteen te realiseren.Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen