Meijer natuursteen

Uw partner in grafmonumenten van marmer

Wenst u een grafmonument van marmer te laten ontwerpen en vervaardigen voor uw overleden naaste? Benader dan Meijer Natuursteen. Wij ontwerpen en realiseren al sinds 1886 diverse grafstenen van onder andere marmer, graniet, RVS, cortenstaal, hout en glas. Uiteraard kunnen we deze materialen ook naar uw wens combineren met elkaar. Bent u nog op zoek naar een ontwerp voor het gedenkteken? Wij begeleiden u graag in uw zoektocht. Bekijk alvast wat voorbeelden op deze website ter inspiratie. Of bezoek onze toonzaal, waar diverse voorbeelden staan opgesteld. Geef vervolgens uw wensen aan ons door over de grafsteen van marmer.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de eigenschappen van marmer

In het verre verleden was marmer hét materiaal voor grafmonumenten. Tegenwoordig wordt vaker voor graniet of een ander materiaal gekozen. De reden hiervoor is dat een marmeren grafsteen wat donkerder kan gaan kleuren na verloop van tijd. Het materiaal verweert buiten namelijk ietwat. Ook hebben algen en mos er meer vat op dan op bijvoorbeeld gepolijst graniet. Desalniettemin erkennen wij nog steeds de charme van een marmeren (kinder of baby) gedenkteken. Daarom kunt u bij Meijer Natuursteen nog steeds voor een marmeren grafzerk kiezen. Een groot voordeel van dit materiaal is dat het in wat zachtere kleuren te verkrijgen is. Zeker voor een kindergrafmonument kan het passender zijn voor een lichte in plaats van een donkere steensoort te kiezen.

Laat ons de grafsteen in optimale staat houden

Een grafmonument van marmer behoeft wat meer onderhoud dan een grafsteen van graniet. Dit onderhoud hoeft u echter niet zelf te verrichten. Als u ons benadert voor het ontwerpen en vervaardigen van een gedenksteen, dan zorgen wij er ook voor dat deze grafsteen in optimale staat blijft. U ontvangt namelijk 30 jaar garantie op het (baby of kinder) grafmonument. Zo komen wij regelmatig langs om deze schoon te maken en te onderhouden. En is het nodig het marmeren grafmonument te restaureren? Dan voeren wij zelfstandig de restauratie uit. Zo zorgen we altijd voor een schone, veilige en goed onderhouden gedenkplaats van uw overleden naaste. Benader ons voor een gesprek, zodat wij een graf- of urnmonument kunnen realiseren dat volledig aan uw wensen voldoet.

Wij staan voor u klaar

Kies voor een grafzerk van marmer

Overweegt u te kiezen voor een grafmonument van marmer? Maak dan een afspraak met ons. U bereikt ons door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij vertalen uw wensen en voorkeuren graag in precies dat grafmonument van marmer waar u naar op zoek bent.

 

Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen