Grafmonumenten Herveld

Meijer natuursteen

Wij verzorgen uw gedenksteen in Herveld

Bent u op zoek naar een grafmonument in Herveld? Bij Meijer Natuursteen bent u op de juiste plek voor uw gedenksteen. Al sinds 1886 houden wij ons bezig met het ontwerpen en plaatsen van unieke grafmonumenten. Een verlies is een emotionele gebeurtenis. En de juiste gedenksteen uitkiezen kan nogal een opgave zijn. Wij bieden u hier graag hulp bij. In onze toonzaal hebben wij een breed aanbod grafmonumenten waar u een keuze uit kunt maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw grafzerk of grafsteen design, zodat wij uw gedenksteen met zorg en aandacht kunnen ontwerpen. Wij verzorgen graag uw unieke grafsteen in Herveld.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Een breed aanbod grafmonumenten voor u in Herveld

Meijer Natuursteen heeft voor u in Herveld een breed aanbod grafmonumenten. U heeft de keuze uit grafmonumenten, urnmonumenten en kindermonumenten. Tevens kunnen wij restauratiewerk verrichten en uw grafsteen hierbij schoonmaken. Ook uit de soorten materialen voor uw grafsteen heeft u een ruime keuze. U kunt kiezen uit een baby gedenksteen van marmer, een grafzerk van graniet of een gedenksteen van RVS, cortenstaal of natuurlijk/ruw hout. Bent u op zoek naar een kindergrafje? Of heeft u wensen voor een uniek grafzerk design? Bekijk het aanbod grafstenen op deze website. Laat uw eigen grafsteen ontwerpen of kies ervoor een grafzerk te kopen uit onze bestaande ontwerpen vanuit Herveld.

Kies voor een grafsteen van Meijer Natuursteen

Wilt u vanuit Herveld een grafzerk kopen? Of wilt u dat wij een design voor uw grafsteen ontwerpen? Laat ons weten wat u wenst voor uw baby gedenksteen, kinder gedenksteen, grafsteen of urnmonument. Dan ontwerpen wij uw design met zorg. Bent u met ons overeengekomen tot een ontwerp voor uw grafmonument? Dan zijn wij enkele maanden bezig met uw grafsteen design en de creatie hiervan. Wist u dat u 30 jaar garantie op onze grafstenen heeft? Daarnaast kunt u vanuit Herveld bij ons terecht voor het grafsteen onderhoud, een grafsteenrestauratie of het schoonmaken van een grafzerk. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij staan voor u klaar

Benader ons vanuit Herveld voor een afspraak

Mogen wij het grafsteen design voor u verzorgen? Of laat u ons uw kinder gedenksteen ontwerpen? Of u nu kiest voor een grafzerk van glas, natuurlijk/ruw hout, graniet, marmer, cortenstaal of RVS, wij realiseren uw unieke gedenksteen. Benader ons via 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Laat ons uw kindergedenksteen, babygedenksteen of grafsteen met zorg ontwerpen.

 

Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen