Unieke gedenkstenen

Meijer natuursteen

Voor een unieke gedenksteen

Meijer Natuursteen ontwerpt en realiseert bijzondere, unieke en persoonlijke gedenkstenen. Dit doen we al sinds 1886. Wij staan voor kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap, maar zijn ook bekend met de nieuwste mogelijkheden in vorm, materiaal en design. Laat ons een (kinder) gedenksteen vervaardigen. Dan geven wij u alle tijd en ruimte om precies dat ontwerp te vinden dat volledig aan uw wensen voldoet. Kiest u voor een bewezen standaard ontwerp? Of heeft u zelf bepaalde voorkeuren en ideeën? Maak een afspraak met ons, dan zorgen wij ervoor dat er straks een unieke (kinder) gedenksteen geplaatst kan worden.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Kies uw favoriet uit de verschillende gedenkstenen

De mogelijkheden in gedenkstenen zijn ontzettend groot. Wij begeleiden u daarom graag in uw zoektocht naar precies de juiste gedenksteen. Laat u geheel vrijblijvend inspireren door de vele voorbeelden die u op deze website vindt. Spreekt een bepaald ontwerp u aan? Wilt u dit ietwat laten aanpassen naar uw eigen voorkeuren? Of heeft u zelf ideeën voor het design? Wat u ook kunt doen, is een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Hier staan diverse exemplaren opgesteld. U ontdekt al snel welk materiaal en welke vorm u het meeste aanspreekt. Wij werken vaak met graniet en marmer, maar ook RVS, cortenstaal, hout en glas kunnen worden gekozen. Laat ons uw wensen weten, dan zorgen wij dat de te ontwikkelen gedenksteen hier volledig aan beantwoordt.

Zo realiseren en onderhouden wij de (kinder) gedenksteen

Aan het vervaardigen van gedenkstenen gaat altijd een uitvoerig gesprek vooraf. Op die manier kunnen we uw wensen optimaal koppelen aan onze mogelijkheden. Zodra er een uiteindelijk design is gekozen, gaan we direct aan de slag. Het vervaardigen van het grafmonument kan tot enkele maanden in beslag nemen. Zodra de grafzerk voltooid is en geplaatst kan worden, blijven wij ervoor zorgen dat de kinder grafsteen in optimale staat blijft. Zo zullen wij de grafsteen schoonmaken, onderhouden en zonodig voorzien van een uitvoerige grafsteenrestauratie. Op alle (kinder) gedenkstenen die wij realiseren, geven we 30 jaar garantie. Neem contact met ons op als u ook behoefte heeft aan een kwalitatieve, unieke en persoonlijke grafsteen.

Wij staan voor u klaar

Laat ons een bijzondere (kinder) gedenksteen vervaardigen

Bent u benieuwd naar welke soorten gedenkstenen wij zoal kunnen creëren? Kom dan langs in onze toonzaal en bespreek uw wensen met ons. U benadert Meijer Natuursteen door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij zorgen dat er straks een mooie, unieke en tijdloze gedenksteen ontstaat, waarbij u uw overleden naaste kunt gedenken.Lees meer over onze werkwijze