Kindergrafsteen

Meijer natuursteen

Voor een bijzondere kindergrafsteen

Staat u op het punt een unieke kindergrafsteen te laten realiseren? Meijer Natuursteen begeleidt u graag in dit emotionele proces. Wij ontwerpen en vervaardigen kindergrafstenen al sinds 1886. Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk deze taak voor u is. Daarom geven wij u alle tijd en ruimte een zorgvuldige keus te maken uit de mogelijke materialen, vormen en designs. Wij bieden standaard ontwerpen aan, maar vertalen ook graag uw ideeën en wensen in een uniek en persoonlijk ontwerp. Op die manier ontstaat er straks een mooie gedenkplaats met een zeer bijzondere kindergrafsteen.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de mogelijkheden in kindergrafstenen

Een kindergrafsteen is vaak wat kleiner van formaat dan een grafzerk voor een volwassene. Fijn om te weten, is dat alle mogelijkheden die voor grote grafmonumenten gelden ook voor kindergrafstenen gelden. Zo zijn er diverse materialen waar u uit kunt kiezen. Vaak wordt voor kindergrafmonumenten gekozen voor lichte, pure en gladde materialen als glas, RVS, graniet of marmer. Maar tegenwoordig wordt ook steeds vaker hout en cortenstaal gebruikt, vanwege het pure, natuurlijke en onbewerkte karakter van deze materialen. Laat ons weten wat uw wensen zijn in formaat, vorm, materiaal, afbeelding en tekst. Dan gaan wij aan de slag met de kindergrafsteen.

Zo ontwikkelen wij een kindergrafsteen

Het realiseren van kindergrafstenen begint altijd met een gesprek. Wij horen graag wat uw wensen zijn en wij vertellen u graag welke mogelijkheden er allemaal zijn. Heeft u nog geen idee? Maakt u zich geen zorgen. Op de website hebben we al enkele voorbeelden staan. Ook bent u van harte welkom in onze toonzaal. Hier vindt u nog wat andere exemplaren. Zo kunt u vrijblijvend inspiratie opdoen voor de te ontwikkelen grafsteen. Alles is mogelijk. Kiest u voor een bestaand ontwerp? Wilt u dit ontwerp ietwat aanpassen? Of heeft u zelf ideeën voor een bepaald design? Geef het aan ons door, dan gaan wij voor u aan de slag. Dit kan enkele maanden in beslag nemen. Ook na de realisatie van de grafsteen, zorgen wij ervoor dat deze in topconditie blijft. We maken hem schoon, onderhouden deze en restaureren deze zonodig. Wij geven 30 jaar garantie op kindergrafstenen.

Wij staan voor u klaar

Laat ons een unieke kindergrafsteen vervaardigen

Wilt u meer voorbeelden zien van bijzondere kindergrafstenen? Breng dan een bezoekje aan onze toonzaal. U maakt een afspraak met Meijer Natuursteen door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij helpen u graag aan een unieke, tijdloze en bijzondere kindergrafsteen.Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen