Grafmonumenten Velp

Meijer natuursteen

Uw specialist in grafmonumenten in Velp

Meijer Natuursteen is uw specialist omtrent het ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten in Velp. Wij houden ons al ruim 100 jaar bezig met het creëren van unieke gedenkstenen. Wij zijn ons ervan bewust dat een verlies een nare gebeurtenis is en leiden u graag rond in onze toonzaal, zodat u een gewenst grafsteen design kunt uitkiezen. Wij hebben hier diverse urnmonumenten en grafmonumenten staan. Wat zijn uw wensen voor uw grafzerk, kindergrafje of babygedenksteen? Laat ons weten wat u wenst, zodat wij de juiste grafsteen voor u in Velp kunnen realiseren.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek onze diverse grafstenen vanuit Velp

Vanuit Velp kunt u bij Meijer Natuursteen terecht voor een groot aanbod grafzerken. Kiest u voor een grafmonument van RVS, natuurlijk/ruw hout? Wenst u een baby gedenksteen van prachtig marmer? Of wilt u liever een grafsteen van graniet? Ook wanneer u een kindergrafje zoekt, bieden wij voldoende keuze. Wij ontwerpen kindermonumenten, grafmonumenten en urnmonumenten. Laat ons uw unieke grafzerk design realiseren. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een restauratie en het schoonmaken van uw grafmonument? Laat ons uw grafsteen ontwerpen of een restauratie verrichten in Velp.

Kies ons om uw grafzerk te ontwerpen

Wat wenst u voor uw grafmonument? Wilt u een baby gedenksteen of kinder gedenksteen laten ontwerpen? Wenst u een urnmonument of een grafsteen? Wij verzorgen graag een uniek design. Bekijk ook ons aanbod in onze toonzaal. Wilt u zelf een idee aandragen? Ook dat is mogelijk. Binnen enkele maanden hebben wij uw grafsteen, urnmonument of kindergrafsteen voor u vervaardigd. Zowel het schoonmaken als de restauratie en het ondehoud van uw grafzerk kunnen wij op ons nemen. Wist u dat wanneer u voor een grafzerk van ons kiest vanuit Velp, u een garantie van 30 jaar heeft? Zo bent u verzekerd van een kwalitatief goede grafsteen.

Wij staan voor u klaar

Neem contact met ons op vanuit Velp

Wenst u een uniek grafmonument van RVS, cortenstaal, marmer, graniet, glas of natuurlijk/ruw hout voor uw dierbare? Wij ontwerpen graag uw grafsteen, kindergrafsteen of baby gedenksteen. Of wenst u ons in te zetten voor uw onderhoud of restauratie? Neem contact met ons op, zodat wij uw kindermonument of grafzerk kunnen ontwerpen en plaatsen. Benader ons via 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Wij verzorgen graag uw grafmonument, baby gedenksteen of kindergrafje in Velp.

 

Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen