Grafmonumenten Wageningen

Meijer natuursteen

Voor een unieke gedenksteen in Wageningen

Benader Meijer Natuursteen als u een uniek grafmonument wilt laten ontwerpen en plaatsen in Wageningen. Omdat wij al meer dan 100 jaar staan voor kwaliteit en vakmanschap in het realiseren van bijzondere gedenkstenen, begrijpen wij als geen ander uw situatie en emoties. Breng een bezoekje aan onze toonzaal, als u nog wat inspiratie op wilt doen voor een design voor de grafsteen. Hier staat een ruime collectie aan grafmonumenten en urnmonumenten. Heeft de overledene wensen achtergelaten of heeft u zelf bepaalde voorkeuren? Wij horen het graag. Dan plaatsen wij straks in Wageningen precies de juiste grafsteen.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de diversiteit in grafmonumenten in Wageningen

Tegenwoordig is er enorm veel mogelijk qua het design van grafstenen. Kiest u voor een modern urnmonument van marmer? Een klassieke grafsteen van graniet? Een natuurlijke gedenksteen van hout? Of een ruwe variant van cortenstaal? Of bent u geïnteresseerd in een grafmonument van glas of RVS? Vrijwel elk materiaal en design is mogelijk. Wij koppelen uw wensen graag aan onze mogelijkheden. Wij hebben overal ervaring mee. Van kleine kindergrafjes tot enorme grafzerken. Op deze website vindt u diverse voorbeelden van onder andere kindergrafstenen, dubbele grafstenen en urnmonumenten. Of u nou kiest voor een bestaand ontwerp of uw eigen ideeën heeft, wij realiseren graag een bijzonder grafmonument voor in Wageningen.

Laat ons uw gewenste grafsteen realiseren

Meijer Natuursteen is al sinds 1886 actief in het realiseren van unieke grafmonumenten. Hierbij hanteren wij een persoonlijke en betrokken aanpak. Laat ons eerst uw wensen voor de te ontwikkelen (baby of kinder) gedenksteen weten. Dan zetten wij deze om in een bijzonder design. Uiteraard mag u ook vrijblijvend inspiratie opdoen in onze toonzaal. Heeft u een definitief idee geselecteerd, dan gaan we tot enkele maanden aan de slag met het ontwerpen en vervaardigen van de gedenksteen. Alles wat er moet gebeuren, volbrengen we geheel zelfstandig. Dit betreft ook het schoonmaken, onderhouden en het uitvoeren van een grafsteenrestauratie in Wageningen. Wij bieden 30 jaar garantie op onze grafzerken.

Wij staan voor u klaar

Neem vanuit Wageningen contact met ons op

Wilt u een graf in Wageningen verrijken met een uniek en bijzonder grafmonument van marmer, graniet, glas, hout, RVS of cortenstaal? Laat ons deze dan ontwerpen. Wij vertalen uw wensen graag in precies het juiste klassieke, moderne, natuurlijke of ruwe grafmonument. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Laat ons een bijzondere baby gedenksteen, een uniek kindergrafmonument of een persoonlijke grafzerk realiseren voor in Wageningen.

 

Lees meer over onze werkwijze

Meijer Natuursteen