Grafmonumenten Zetten

Meijer natuursteen

Uw partner voor een bijzonder grafmonument in Zetten

Meijer Natuursteen is al in 1886 begonnen met het ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten in onder andere Zetten. U bent van harte welkom in onze toonzaal om alle mogelijkheden te bekijken. Ter vrijblijvende inspiratie hebben we hier verschillende grafmonumenten, gedenkstenen en urnmonumenten opgesteld. Als u ons een grafsteen laat vervaardigen, bent u verzekerd van vakmanschap en hoogstaande kwaliteit. Laat ons weten wat uw wensen en voorkeuren zijn. Dan gaan wij direct aan de slag met de gedenksteen, met een uniek, persoonlijk en tijdloos design graf in Zetten als resultaat.

Wilt u meer weten?

Stel dan hier uw vraag

 

Ontdek de diversiteit in grafstenen in Zetten

Wij nemen u graag mee in de wereld van de grafzerken. Laat ons u informeren over wat er allemaal mogelijk is qua materiaal, formaat en design. Dan maken wij precies dat ruwe of natuurlijke grafmonument van cortenstaal en/of hout, dat moderne urnmonument van marmer, die strakke gedenksteen van RVS en/of glas of die klassieke grafsteen van graniet, die u wenst. Om u alvast wat inspiratie te geven, hebben wij op deze website enkele voorbeelden staan van kindergrafstenen en (dubbele) grafzerken. Zo doet u ideeën op over het design van de te ontwikkelen grafsteen, het urnmonument of het kindergrafje. Ook als u al precies weet wat u wilt, zorgen wij ervoor dat dit grafmonument geplaatst wordt in Zetten.

Schakel ons in voor de realisatie van de grafzerk

Wat ons al meer dan 100 jaar kenmerkt, is onze betrokken en persoonlijke aanpak. Zo bieden wij standaard ontwerpen aan, maar gaan we ook graag met u op zoek naar een uniek design voor de (baby of kinder) gedenksteen. Geef uw wensen aan ons door, zodat wij een design kunnen ontwerpen en vervaardigen, dat naadloos aansluit bij de persoonlijkheid en wensen van de overledene. Het realiseren van een grafzerk kan tot enkele maanden in beslag nemen. Voordeel is wel dat wij elke stap in eigen huis volbrengen. Dit geldt ook voor het schoonmaken en onderhouden van de gedenksteen als deze eenmaal in Zetten staat. Ook verzorgen wij een eventueel benodigde grafsteenrestauratie. U ontvangt namelijk 30 jaar garantie op de grafzerk.

Wij staan voor u klaar

Plan vanuit Zetten een afspraak met ons in

Wenst u een grafmonument van glas, hout, graniet, marmer, RVS of cortenstaal in Zetten? Wilt u dat wij naar aanleiding van uw wensen een modern, klassiek, strak, ruw of natuurlijk design ontwerpen en creëren? Schakel ons in voor de realisatie van het grafmonument. Bel naar 026-3337994 of stuur een e-mail naar info@meijer-natuursteen.nl. Dan staat er straks in Zetten een bijzondere grafsteen, een liefdevol kindergrafmonument of een persoonlijke baby gedenksteen.

 

Lees meer over onze werkwijze